Bu oyunu oyunfor.com sitesinden Steam keyi olarak alabilisiniz.

80

oyunfor.com Steam 50 ₺ 45 ₺ Satın Al
Game Satış Steam 50 ₺ 45 ₺ Satın Al
Oynasana Steam 50 ₺ 46.3 ₺ Satın Al
BursaGB Steam 46 ₺ Satın Al
GameBayi Steam 46 ₺ Satın Al
AtaGame Steam 46 ₺ Satın Al
Steam   Steam 50 ₺ Satın Al
Humble Bundle Steam 226.34 ₺ Satın Al
Voidu   Steam 268.71 ₺ 247.21 ₺ Satın Al
Stok Dışı Fiyatlar
Satıcı Platform Fiyat
MTCGAME Steam 233.95 ₺ Stok Yok
MTCGAME Steam 959.71 ₺ Stok Yok

Tyranny oyuncuyu ve motoru, Obsidian'ın önceki Pillars of Eternity adlı kitabında kullanıyor ve geliştiricilerin oyunun hikayesi üzerinde oyuncu seçimlerinde daha anlamlı bir etkiye sahip olduğu bir oyun hazırlamak için daha fazla zaman harcıyorlar. Oyun, kötü muhafızlıktan sonra başlıyor Kyros zaten dünyayı fethediyor ve oyuncu karakterinin, bir Fatebinder'ın Kyros'un güç yapısında en üst sıralarda yer aldığı üyelerden biri olduğu yerde başlıyor. Bir Fatebinder olarak, oyuncu Kyros'un zaferi sonrasında düzeni iyileştirmek için dünyayı gezmeli ve oyuncuların seçebilecekleri arkadaşları, hecelemeleri ve yetenekleri etkileyebilecek çeşitli kurbanlar hiziplerini nasıl ele alacakları konusunda kararlar almalıdır.

Oyun, karakter yaratma süreciyle bağlantılı olan Conquest modu gibi bir board oyunda açılır. Conquest modu sırasında, oyuncu Kyros ve Fatebinder'ın rolü tarafından dünyanın nasıl fethedildiği konusunda kararlar verir. Bu kararlar, oyun dünyasının durumunu ve oynanamayan çeşitli karakterlerin (NPC) Fatebinder'a ne tepki verdiğini, özellikle Fatebinder'in müttefik veya düşman haline gelebileceği çeşitli hizipleri etkiler. Fatebinder karakteri sınıfsızdır; bunun yerine, oyuncunun, belirli becerileri ne sıklıkta kullandıklarına dayanan bir beceri tabanlı sistem aracılığıyla karakterin zayıf yönlerini ve kuvvetini tanımlamasına izin verir. Fatebinder, oyun boyunca NPC yoldaşları kazanabilir. Fatebinder, karakterin hizalandığı hiziplerin yanı sıra arkadaş NPC'ler ile kombine saldırılardan etkilenebilecek mücadelede yeteneklere sahiptir. Oyuncu Fatebinder için büyü yapabilir; her büyü, ateş ya da buz gibi temel gücünü temsil eden bir çekirdek özellik ile başlar.

İşlemci Intel i3-2100 3.1GHz Intel i5-3570 3.4GHz
Grafik Kartı ATI Radeon HD 5770 Radeon HD 6850
RAM 6 GB 8 GB
Depolama Alanı 15 GB 15 GB
İşletim Sistemi Win 7 64-bit Win 7 64-bit