Bu oyunu Durmaplay sitesinden Steam keyi olarak alabilisiniz.

88

Durmaplay Steam 13 ₺ Satın Al
HRKGame GOG.com 154.22 ₺ 23.07 ₺ Satın Al
RandomOyun Steam 31 ₺ 24.9 ₺ Satın Al
Game Satış Steam 31 ₺ 27.9 ₺ Satın Al
Klasgame Steam 31 ₺ Satın Al
Steam   Steam 31 ₺ Satın Al
Stok Dışı Fiyatlar
Satıcı Platform Fiyat
HRKGame Steam 23.07 ₺ Stok Yok
Çıkış Tarihi: 17 May 2011

Oyuncu, profesyonel canavar avcısı olan Rivia'nın bir gardiyanı olan Geralt'tır. Temeria'yı içine çeken siyasi kargaşaya karışan Geralt, Flaming Rose Siparişinin isyanını bastırmaya yardımcı oldu. Kısa süre sonra Kral Foltest'in hayatını, hükümdar bir cadı gibi suikastçı tarafından saldırıya uğradığında kurtardı. Foltest'in egemenliğine barış getirmek için çaba göstermesi nedeniyle korumasını sürdüren kralı korumaya devam ediyor. Siparişin son kalesi kraliyet ordusuna dönüşmüştür, ancak bir diğer görev kalır - Barones La Valette, bölgeden ayrılmasını ilan etti ve kalesi alınmalıdır. Suikast girişiminden bir ay sonra, Foltest'in orduları La Valette Kalesi kapılarına çıktı ve son bir saldırı için hazırlanıyor. Hala Foltest'in yanında, Geralt aralarında, gizemli suikastçının kökeni ve kimliğini keşfetmek için kişisel arayışına başlayamıyor ...

Yeni, ultra-modern REDengine sayesinde The Witcher 2: Assassins of Kings, oyuncuları bir video oyununda yaratılmış en canlı ve inanılır dünyaya çeken güzel grafikler ve sofistike oyun içi mekanizmaya sahiptir.

Gerçekçi, doğrusal olmayan oyun anlatımı için yeni standartlar tanımlayan The Witcher 2, şimdiye kadar PC'de piyasaya sürülen en kompleks ve eşsiz RPG'lerden birini üretmek için düşünülmüş, olumlu düşünce hikayesini çeviriyor. Epik hikayesine ek olarak, oyun, dinamik eylemi ve taktiksel derinliği benzersiz bir biçimde birleştiren karmaşık bir dövüş sistemine sahiptir.

Enhanced Edition features:  

  • PC sürümünü kazanan ilk ödül ile karşılaştırıldığında Geliştirilmiş Sürüm, çok sayıda yeni ve heyecan verici içerik barındırıyor:
  • Ek oyun saatleri: Daha önce görülmemiş yerlerde yeni büyük maceralar, hikayenin genişlemesi ve yeni karakterler, gizemler ve canavarların tanıtılması.
  • Yeni Oyun Tanıtımı ve sinematiği: Aeden'in Kral Demavend suikastını tasvir eden yeni, üç buçuk dakikalık önceden oluşturulmuş bir sinematik film de dahil olmak üzere tüm yeni animasyonlar ve kesilmiş sahneler.
  • BAFTA ödüllü ve Akademi Ödülü adayı Tomasz Baginski, bu önemli tarihi olayı canlandırıyor ve The Witcher 2'de anlatılan hikayenin sahnesini hazırlıyor.
  • Aşağıdakiler de dahil olmak üzere, PC oyununun 2.0 sürümünde tanıtılan güncel DLC ve gelişmeler:
  • Arena Modu - oyuncuların sonsuz dalga dalgasına karşı savaşmalarına ve savaş becerilerini test etmelerine olanak tanıyan bir arcade modu.
  • Oyuncular, forumlarına veya Facebook'a yüksek puanlar yükleyerek sonuçlarını arkadaşlarıyla paylaşabilirler.
  • Yeni, kapsamlı bir eğitim sistemi - oyuncuların yavaş yavaş ve sorunsuz bir şekilde oyun dünyasına daldırılmasına ve Geralt'ın
  • maceraları.
  • Koyu Mod - zorlu oyuncular için tasarlanmış, karanlık temalı eşsiz öğeler içeren bir zorluk seviyesi. Bu zorluk seviyesinde, hatta
  • savaş hazırlığı, savunma manevraları ve fırsatçı saldırı üzerine daha fazla önem verilmektedir.
  • MP3 formatında resmi ses kayıtları.
  • Dünya Haritası - Oyun dünyasının haritası.
  • Quest Handbook - Hem acemi hem de deneyimli rol yapma hayranları için Witcher 2 görev el kitabı.
  • Oyun Kılavuzu - Başlamanıza yardımcı olacak bir kural kitabı ve arabirim açıklaması.
  • Dijital Çizgi Roman Kitabı - Devlet çizgi romanının sebepleri
İşlemci Intel 2.2 GHz Çift Çekirdek veya AMD 2.5 GHz Çift Çekirdek Intel veya AMD Dört Çekirdek
Grafik Kartı GeForce 8800 (512 MB) veya Radeon HD3850 (512 MB) GeForce 260 (1 GB) veya Radeon HD 4850 (1 GB)
RAM 1.5 GB (Win XP), 2GB (Win Vista/Win 7) 3 GB (Win XP), 4GB (Win Vista/Win 7)
Depolama Alanı 25GB 25GB
İşletim Sistemi Windows XP/Vista/7 Windows XP/Vista/7/8/8.1/10