Bu oyunu RandomOyun sitesinden Steam keyi olarak alabilisiniz.

68

RandomOyun Steam 57.99 ₺ 34.5 ₺ Satın Al
HRKGame Steam 57.99 ₺ 40.35 ₺ Satın Al
ENEBA Steam 40.74 ₺ Satın Al
Durmaplay Steam 57.99 ₺ Satın Al
Steam   Steam 57.99 ₺ Satın Al
oyunfor.com Steam 89 ₺ 80.1 ₺ Satın Al
Green Man Gaming Steam 89 ₺ Satın Al
Voidu   Steam 183.92 ₺ Satın Al

Mistik bir dünya ile insan zihni arasındaki gelgitler ile oluşan bir oynanışa sahip olan The Evil Within PC, henüz ilk dakikalarında oyuncusuna son derece orijinal ve etkileyici bir tecrübe yaşattıracağını hissettirebilmekte. Kontrol edilen Sebastian Castellanos karakterinin iç dünyasına yapılan yolculuklar içerisinde edindiği tecrübeleri gerçek hayatında karşılaştığı korku dolu anlardan kurtulmak için uygulama şansına erişen oyuncular, tekil bir hikaye üzerinde hareket etmektense farklı noktalar üzerinden geçişler gerçekleştirerek bir nevi ilerlemek istedikleri yolları kendileri seçme şansına erişiyorlar.

Oyun tamamı ile gizlen-saldır- yok et yapısına sahip olmasa da aksiyon oyunlarından farklı olarak sahneler arasında yavaş ve bir o kadar da gerici geçişlere rastlamak The Evil Within'de sıkça mümkün oluyor. Oyun severler bir yandan karşılaştığı yaratıklar ve benzer düşmanlardan kurtularak hayatta kalmaya çalışırken bir yandan da önündeki bulmacaları ve tuzakları etkisiz hale getirmeye çalışarak, zamana karşı gerçekleştirilen kurtulma stresini en derinlerinde dahi yaşayabiliyorlar.

Benzer yapımlardan farklı olarak sınırsız ekipman taşıma şansı sunmayan The Evil Within, oyuncuların kimi zaman tek bir mermiyi dahi özenle saklamalarına ve en hayati noktalarda kullanmalarına sebep olabilmekte. Aynı şekilde taşınabilecek sağlık ekipmanları ve benzer ögelerin de farklı sınırlamaları bulunurken, bu da oyun içerisindeki taktiksel düzenlemeler konusunda ekstra özen gösterilmesine neden olarak olumlu bir kısıtlama biçiminde kendisini hissettirmekte.

Yakın zamanda Alien Isolation'da da kendisini gösteren toplanan ekipmanlar ile silah ve araç meydana getirme sisteminin The Evil Within'de de kullanıldığı göze çarparken, oyuncular bu sayede tekil silahlar üzerinden farklı mermi ve araç tiplerini kullanabiliyorlar. Tatar yayı silahında kullanılabilen patlayıcı, zehirleyici ve delici oklar buna en güzel örnekler olarak gösterilebilir.

Her ne kadar içerisinde macera oyunu temaları da bulundursa da oyuncusunu yol bulma konusunda sıkmayan bir yapıya sahip olan The Evil Within, çoğu noktasında karşılaşılan canavarla savaşılacağı veya ondan kaçılacağı konusunda olduğu gibi, hangi yolun takip edilmesi gerekildiği gibi konularda da atmosferi bozmayacak şekilde ipuçları vermeyi başarmakta.

Görsel açıdan karakter ve mekan modellemeleri ile oyun motorunu belki de mümkün olabilecek en mükemmel şekilde kullanarak tamamı ile hatasız ve stabil bir tecrübe sunan The Evil Within, bu sayede de gerek PC gerekse konsol versiyonlarındaki kullanıcıları memnun etmeyi başarmakta. Oyun uzunca bir süre sektörün en etkileyici korku yapımı olarak anılmaya devam edilecek gibi görünüyor.

İşlemci i7 or an equivalent with four plus core processor i7 with four plus cores
Grafik Kartı GTX 460 or equivalent 1 GB VRAM card GeForce GTX 670 or equivalent with 4GBs of VRAM
RAM 4 GB 4 GB
Depolama Alanı 50 GB 50 GB
İşletim Sistemi 64-bit Windows 7 SP1/Windows 8.1 64-bit Windows 7 SP1/Windows 8.1