Bu oyunu Game Satış sitesinden Steam keyi olarak alabilisiniz.

Etiketler: Starbound, Chucklefish
Game Satış Steam 24 ₺ 21.6 ₺ Satın Al
Steam   Steam 24 ₺ Satın Al
Durmaplay Steam 30 ₺ Satın Al
HRKGame Steam 85.69 ₺ Satın Al
Humble Bundle Steam 113.5 ₺ Satın Al
ENEBA Steam 127.94 ₺ Satın Al
Stok Dışı Fiyatlar
Satıcı Platform Fiyat
MTCGAME Steam 112.52 ₺ Stok Yok
MTCGAME Steam 480.79 ₺ Stok Yok

Evinizden kaçtınız, sadece kendinizi uzayda kaybolmuş bir gemi ile bulmak için. Tek seçeneğiniz aşağıda gezegene ışınlamak ve geminizi tamir etmek ve geniş, sonsuz evreni keşfetmek için yola çıkmanız gereken kaynakları toplamaktır ...

Starbound'da kendi hikayenizi yaratırsınız - oynamak için yanlış bir yol yoktur! Evreni evinizi tahrip eden güçlerden kurtarmak, süreçte daha büyük gökadal gizemleri ortaya çıkarmak veya keşfedilmemiş gezegenleri kolonileştirmek lehine tamamen kahramanca bir yolculuğa çıkmak isteyebilirsiniz.

Yerleşin ve toprağı çiftleştirin, galaksiler arası bir toprak ağası yapın, gezegenden gezegene kadar seyrek yaratıklar toplayın ya da tehlikeli zindanları araştırın ve olağanüstü hazineleri talep edin.

Eski tapınakları ve modern metropolleri, gözler ve yaramaz penguenli ağaçları keşfedin. Ormanda, ortaçağ kalesi ya da su altında duran bir atlı sokağın içinde uykulu gözlerden uzak bir kabin inşa etmek için yüzlerce malzemeden ve iki bin nesneden fazlasını kullanın.

Starbound, çok oyunculu ve kolayca moddable olması için yere kadar inşa edilmiştir. Evreni kendinize ait haline getirecek ve oyununuzu oyun stilinize göre değiştirecek araçlara sahipsiniz - yeni ırklar, biyomlar, zindan oyunları ve görevler ekleyin - olasılıklar sınırsızdır.

  • 7 oynanabilir ırk arasından birini seçin ve karakterinizi kişiselleştirin
  • Evrenizi benzersiz karakterler, patronlar, zindan ve görevler içeren bir öykü kampanyasına kaydedin!
  • Kendi yıldız geminizin kaptanısın! Süsleyin, genişletin ve prosedürel olarak yaratılmış bir evreni keşfetmek için kullanın
  • Bilinmeyen gezegenleri kolonize edin ve kiracılardan hediye toplayın - sizden hoşlanırsa, gemi ekibinize katılmak bile isteyebilirler!
  • Üç oyun modu - Casual (yemeye gerek yok), Survival (hayatta kalmak için yemek / ölüm öğeleri bırakın) ve Hardcore (permadeath)
  • Binlerce obje hazırlayın - yapı malzemeleri, zırh, silahlar, mobilyalar ve daha fazlası
  • Yanınızda savaşmak için benzersiz canavarlar yakalayın
  • Tüm içeriğe online açılır-in / drop-out co-op kullanılabilir
  • Kolayca moddable olması için yerden inşa edilmiştir. Evrene kendi başınıza sahip olma araçlarınız var - yeni ırklar, biyolojik silahlar, zindan oyunları ve maceralar ekleyin
İşlemci Core 2 Duo Core i3
Grafik Kartı 256 MB graphics memory and directx 9.0c compatible gpu Discrete GPU capable of directx 9.0c
RAM 2 GB RAM 4 GB RAM
Depolama Alanı 3 GB kullanılabilir alan 4 GB kullanılabilir alan
İşletim Sistemi Windows XP or later Windows XP or later