Bu oyunu Green Man Gaming sitesinden Origin keyi olarak alabilisiniz.

Green Man Gaming Origin 199 ₺ Satın Al
HRKGame Origin 453.37 ₺ 203.98 ₺ Satın Al
Durmaplay Origin 232.29 ₺ Satın Al
Game Satış Origin 395 ₺ 276.5 ₺ Satın Al
MTCGAME Origin 299.99 ₺ Satın Al
Game Satış Steam 399 ₺ 359.1 ₺ Satın Al
Steam   Steam 399 ₺ Satın Al
oyunfor.com Origin 510 ₺ Satın Al
Stok Dışı Fiyatlar
Satıcı Platform Fiyat
MTCGAME Steam 932.41 ₺ Stok Yok
MTCGAME Steam 958.63 ₺ Stok Yok
Çıkış Tarihi: 15 Kasım 2019

Respawn Entertainment'ın yeni üçüncü şahıs aksiyon-macera unvanı olan Fallen Order, Star Wars'ta galaksiyi kapsayan bir macera bekliyor. Bu anlatısal olarak yönlendirilen, tek oyunculu oyun, Bölüm 3: Sith'in İntikamı olaylarını takiben Sıra 66'daki tahliyeden dar bir şekilde kaçan bir Jedi Padawan rolüne sokuyor. Jedi Nişanı'nı yeniden inşa etme arayışında, eğitiminizi tamamlamak, yeni güçlü Kuvvet yetenekleri geliştirmek ve ikonik ışık kılıcısının sanatında ustalaşmak - İmparatorluktan ve ölümcüllerinden bir adım önde olmak için - Inquisitors.

Yeteneklerinizi geliştirirken, oyuncular filmlerde görüldüğü gibi yoğun Yıldız Savaşları ışın kılıcı türlerini sunmak için tasarlanmış sinematik yüklü ışın kılıcı ve Force combat ile ilgilenecekler. Oyuncular, rakiplerinizi yenmek ve yolunuza çıkan gizemleri çözmek için Jedi antrenmanını zekice kullanırken, güçlü ve zayıf yönleri belirlemek için düşmanlara stratejik olarak yaklaşmaları gerekecektir.

Star Wars hayranları, ikonik yerleri, silahları, teçhizatı ve düşmanları tanıyacak ve aynı zamanda Star Wars'taki yeni karakterleri, yerleri, yaratıkları, droidleri ve rakipleri tanıtacak. Bu otantik Yıldız Savaşları hikayesinin bir parçası olarak, taraftarlar yakın zamanda İmparatorluk tarafından ele geçirilen bir galaksiye kayacaklar. Bir Jedi kahramanı tarafından çevrilen kaçak olarak, imparatorluğun Jedi'yi tamamen silmek istediği gibi Jedi Düzeni'nin kalıntılarını yeniden inşa etmek için oyuncuların uzun süre tükenmiş bir medeniyetin gizemlerini araştırırken hayatta kalmak için mücadele etmesi gerekecek.

TEMEL ÖZELLİKLER

● Sinematik, Sürükleyici Savaş - Jedi: Fallen Order, içinde duran engellerin üstesinden gelmek için ihtiyaç duyacağınız güçlü Kuvvet yetenekleri paketi ile iş birliği yapan yenilikçi ışın kuvveti savaş sistemi - çarpıcı, eşsiz, kaçmak gibi - Jedi olma fantezini sunuyor senin yolun. Bu dövüş sistemi sezgiseldir, ancak maceranız boyunca yeni güçler ve yetenekler kazandıkça nüanslarını tamamen geliştirmek için eğitim ve pratik alır.

● Yeni bir Jedi Hikayesi Başlıyor - İmparatorluktan kaçan eski bir Padawan olarak, İmparatorluk Müfettişleri Jedi Düzenini canlandırma planınızı keşfetmeden önce eğitiminizi tamamlamalısınız. Candan bir pilot ve korkusuz bir droid olan eski bir Jedi Knight'ın yardımıyla, hikayenin güdümlü bir serüveninde İmparatorluğun kötü muamelelerinden kaçmalısınız. Savaş, keşif ve bulmaca çözme odaklı çeşitli zorlukları araştırın ve üstesinden gelin.

● Gökada Bekliyor - Eski ormanlar, rüzgârlı kaya yüzleri ve perili ormanlar, Jedi: Fallen Order'ta, sonra ne zaman ve nereye gideceğinize karar verme özgürlüğüyle keşfedeceğiniz eşsiz biyomlardır. Yeni güçlerin ve yeteneklerin kilidini açtıkça, fırsatları yeni yollarla yeniden gezinmek için fırsatlar açılır; Keşfetme şeklinizi artırmak için Gücü kullanmak. Bununla birlikte, hızlı bir şekilde hareket edin, çünkü İmparatorluk Jedi Emri'nin tüm kalıntılarını yok etmek için her adımınızı aktif olarak avlıyor.

İşlemci AMD FX-6100/Intel i3-3220 or Equivalent AMD Ryzen 7 1700/Intel i7-6700K or Equivalent
Grafik Kartı AMD Radeon HD 7750, NVIDIA GeForce GTX 650 or Equivalent AMD RX Vega 56, Nvidia GTX 1070/GTX1660Ti or Equivalent
RAM 8 GB 16 GB
Depolama Alanı 55 GB 55 GB
İşletim Sistemi 64-bit Windows 7/8.1/10 64-bit Windows 7/8.1/10