Bu oyunu Game Satış sitesinden Steam keyi olarak alabilisiniz.

Etiketler: Klei Entertainment
Game Satış Steam 18 ₺ 16.2 ₺ Satın Al
Steam   Steam 18 ₺ Satın Al
HRKGame Steam 32.78 ₺ Satın Al
oyunfor.com Steam 64 ₺ Satın Al
Humble Bundle Steam 76.45 ₺ Satın Al
Çıkış Tarihi: 7 Şub 2012

Eski serseri katili Shank'ın Shank 2'de geri dönüşüyle oyuncuların favorisi olan 2B dövüş oyunu da kaldığı yerden devam ediyor. En yakınındakilerin saldırıya uğramasıyla Shank bir kez daha saldırıya geçiyor. Şimdi, tabancalar, pompalı tüfekler, makineli silahlar, elektrikli testereler, palalar, el bombaları ve yepyeni silahlardan oluşan güvenilir cephaneliğini yakınlarını kurtarmak için kullanmalı. İlk oyun görsel tarzıyla yeni bir standart getirmişti. Shank 2 ise çıtayı daha da yükseltiyor. Shank 2, ilk oyunun muhteşem dövüş sistemini geliştirerek 2B ilerlemeli dövüş oyunları türünü yeniden tanımlıyor.

TEMEL ÖZELLİKLER

  • Çoklu-Silahlı Dövüş Sistemi: Baştan aşağı yeniden tasarlanan silah sistemindeki yeni silah komboları ve düşmanlarınızın silahlarını onlara karşı kullanmanızı sağlayan yeni karşı hareketlerle çok daha fazla ve daha akıllı serserinin ve daha büyük, daha kötü bölüm sonu adamlarını haklayın!
  • Sağ Kalmak için Birden Fazlası Gerekir: Bu yepyeni ve son derece eğlenceli, atari oyunlarının tarzındaki eş oyunculu sağkalım modunda yığınla gelen serserileri pataklayın. Giderek güçlenen düşman saldırılarından sağ çıkmak için takım oyunu şart!
  • Zengin Ortam: Yeni, oyun içi kilitlenmiş nesneleri bulmak için tavanları yıkmanın, varilleri patlatmanın, kasaları fırlatmanın ve etrafı keşfetmenin fırsatını kollayın!
  • Çarpıcı Görsellik: 2B dövüş oyunlarına yeni bir standart getiren görsel tarzıyla Shank 2 sizi maceranın içine çekiyor.
İşlemci Intel Pentium 4 (or equivalent) running at 2.4GHz or greater; AMD Athlon 64 (or equivalent) running at 2.4GHz or greater
Grafik Kartı NVIDIA Geforce 6800 Ultra (256MB) or ATI Radeon X1950 PRO (256MB) or greater
RAM 1.5 GB
Depolama Alanı 1.5 GB
İşletim Sistemi Windows XP SP3, Windows Vista SP2, Windows 7 SP1