Bu oyunu Game Satış sitesinden Steam keyi olarak alabilisiniz.

66

Game Satış Steam 59 ₺ 53.1 ₺ Satın Al
GameBayi Steam 58.41 ₺ Satın Al
BursaGB Steam 58.41 ₺ Satın Al
Durmaplay Steam 59 ₺ Satın Al
Klasgame Steam 59 ₺ Satın Al
Steam   Steam 59 ₺ Satın Al
ENEBA Steam 95.19 ₺ Satın Al
HRKGame Steam 97.17 ₺ Satın Al
ENEBA GOG.com 111.42 ₺ Satın Al

Shadow Warrior 2, eski şirket şahini Lo Wang'ın daha da yanlış yola çıkmalarını taklit eden Uçan Vahşi Domuzcuk'un sıradışı birinci şahsında atıcının çarpıcı evrimidir. Bozulmuş bir dünyanın kenarında gizli bir paralı asker olarak hayatta kalan müthiş savaşçı, dünyayı ezici şeytani lejyonlara saldırmak için silahlar, bıçaklar, sihir ve zekâdan oluşan devasa bir kombinasyonu tekrar kullanmalıdır. Dört kişilik kooperatifte müttefikleriyle birlikte çevrimiçi savaşın veya cesur misyonları tamamlamak ve efsanenin güçlü yeni silahlar, zırhlar ve gizli kalıntılar toplamak için yalnızca prosedürel olarak oluşturulan manzaralar içinde tek başınıza gidin.

ÖYKÜ

Lo Wang, hileli eski patronuyla gölge alanının eski tanrıları arasındaki ittifak parçalandığından beri beş yıl geçti. Lo Wang'ın karanlığı yok etme çabaları asil niyetlere rağmen insanlar ve iblislerin yan yana yaşadığı garip ve vahşice yeni bir düzen yaratarak dünyayı bozuyor.

Bir zamanlar korkulan savaşçı, yerel Yakuza klanları için işe alınan bir kılıç olarak yetersiz bir varlığı ortaya çıkararak, düşmanlarının ulaşamadığı vahşi yerlerde ve Zilla'nın sibernetik metropolünün neon ışıltısı dışında yaşıyor. Basit bir görev yanlış gittiğinde Lo Wang, parlak bir genç bilim adamı olan düşmanı Orochi Zilla ile dünyamızda huzursuz hale gelen şeytani güçler arasındaki uçucu bir çatışmaya girer. Keskin dilli kahraman, bir kez daha ölümcül bıçakları, şaşırtıcı ateş gücü ve kötülük dünyasını temizlemek için arkaik büyü kullanmalıdır.

ÖZELLİKLER

Bıçak ve Mermiler: Lo Wang, kendi markasına tam gaz vahşiliğini, ölümcül muhalefetin üstesinden gelmek için 70'den fazla ölümcül bıçak ve patlayıcı ateşli silahlarla genişletiyor. Keskin katana, kısa kılıçlar, hilal bıçakları ve el pençeleri ile çelik ve kör rüzgar olun ya da düşmanlarınızı yok etmek için süslü ateşli silahlarla cehennem senfonisi çıkartın.

Dört Kişilik İşbirliği İşbirliği: Yalnız geniş kampanyayla savaşın veya kampanya ko-op modunda çevrimiçi olarak dört kişilik bir imha tayfunu oluşturun. Zaferlerinizden özelleştirilebilir zırh, eşya ve değerli yağma ile kendi ninja stilinizi korurken zorlu birincil görevlere veya heyecanlı yan görevlere karşı mücadele edin.

Usul Ortamları: İnsan ve şeytan alemleri arasındaki ihlaller, boyutlararası bir fıtığı yarattı ve Shadow Warrior 2 dünyasına sürekli kaymalara neden oldu. Prosedürel olarak oluşturulan manzara ve yollar, tanıdık arazi ve rutin misyonlara yeni katlanmalar ve dönüşler getirdi.

Acımasız Hasar Sistemi: Elinizdeki durumu temel alarak silahınızı seçin ve sonra gelişmiş bir gore sistemi ile yolunuzdaki her şeyi sökün. Ekstremiteleri ve başları ayırmak için hassas bıçak darbeleri kullanın ya da ağır kanunlara geçin ve devasa hayvanlara doğru bir delik açın.

İşlemci Intel Core i3-6300 (2 * 3800) or AMD A10-5800K APU (4 * 3800) or equivalent Intel Core i5-5675C (4 * 3100) or AMD A10-7850K APU (4 * 3700) or equivalent
Grafik Kartı GeForce GT 560Ti (1024 MB) or Radeon HD 6850 (1024 MB) or better GeForce GTX NVIDIA GeForce GTX 970 / ATI Radeon R9 290 with 4 GB of Video Memory (4096 MB) or Radeon HD 7970 (3072 MB)
RAM 8 GB RAM 8 GB RAM
Depolama Alanı 14 GB kullanılabilir alan 14 GB kullanılabilir alan
İşletim Sistemi Windows 7/8/8.1/10 x64 Windows 7/8/8.1/10 x64