Bu oyunu Game Satış sitesinden Steam keyi olarak alabilisiniz.

78

Game Satış Steam 120 ₺ 108 ₺ Satın Al
Steam   Steam 120 ₺ Satın Al
Durmaplay Steam 120 ₺ Satın Al
Stok Dışı Fiyatlar
Satıcı Platform Fiyat
MTCGAME Steam 562.69 ₺ Stok Yok
MTCGAME Steam 1282.52 ₺ Stok Yok

Remnant: From the Ashes, canavar yaratıkların istila ettiği kıyamet sonrası bir dünyada geçen üçüncü şahıs bir hayatta kalma aksiyon oyunu. Son insanlık kalıntılarından biri olarak, ölümcül düşman ve destansı patronların ordularını yüzüstü bırakmak ve bir ayak tabanını oymak, yeniden inşa etmek ve kaybedilen şeyleri geri almak için tek başına ya da diğer iki oyuncu ile birlikte yola çıkacaksınız.

İNSANLARIN ANLAYIŞI

Dünya başka bir boyuttan eski bir kötülük tarafından kaosa fırlatıldı. İnsanlık hayatta kalmak için mücadele ediyor, ancak portalları başka alemlere ve alternatif gerçekliklere açma teknolojisine sahipler. Kötülüğün nereden geldiğinin gizemini ortaya çıkarmak, hayatta kalmak için kaynakları toplamak ve yeniden inşa etmek için insanlığın ayak izlerini oymak için mücadele etmek için bu portallar boyunca seyahat etmeliler.

SONSUZ FANTASTİK GERÇEKLİK BÜYÜTÜ

Her oyun oynadığınızda değişen, yeni haritalar, düşman karşılaşmaları, arayış fırsatları ve dünyadaki olaylar yaratan dinamik olarak oluşturulmuş dünyaları keşfedin. Oyunun dört eşsiz dünyasının her biri, her oyunda yeni zorluklar yaratacak canavarca denizciler ve ortamlarla doludur. Uyum sağlayın ve keşfedin… ya da çalışırken ölün.

Temizlemek. YÜKSELT. UZMANLAŞMAK.

Tecrübe kazanmak, düşman yağmalamak ve yükseltmek için düşmanca ortamlar boyunca çılgınca sert düşmanların ve epik patronların üstesinden gelip, onlarca benzersiz yöntemle karşılaşmak için silah, zırh ve modifikasyonlardan oluşan bir cephanelik oluşturmaya çalışın.

SAYILARDAKİ GÜÇ.

Diğer dünyaları Kök'e son vermeye davet etmek tehlikelidir ve hayatta kalmak garanti olmaktan uzaktır. Hayatta kalma şansınızı artırmak için diğer iki oyuncu ile bir araya gelin. Oyunun en zorlu mücadelesinde başarılı olmak için takım çalışması gerekli… ve en büyük ödüllerini aç.

İşlemci Intel Core i3-7350K (4.20 GHz) or better Intel Core i5-4590 (3.70 GHz) or better
Grafik Kartı AMD Radeon RX 470 Nvidia GeForce GTX 970
RAM 8 GB 8 GB
Depolama Alanı
İşletim Sistemi Windows 7 / 8 / 10 64 bit Windows 7 / 8 / 10 64 bit