Oyunu paylaş:

Bu oyunu Game Satış sitesinden Steam keyi olarak alabilisiniz.

68
Kategoriler: RYO, Aksiyon
Platformlar: Steam, GOG.com
Nasıl Aktif Edilir?

Mount Blade Fire and Sword PC ardı arkası kesilmeyen savaşlar tarafından parçalanmış bir diyarda, tecrübeli askerlerden oluşan ordunuzu toplayıp mücadeleye girme zamanı geldi. Adamlarınızı savaşa sokun, topraklarınızı genişletin ve Kalradya Tahtı için düşmanlarınıza meydan okuyun!

-Grafik revizyonu: HDR, FSAA, görüntü derinliği, parçacık sistemi, derinlik efekti ve daha birçok özelliği destekleyen grafik revizyonu.

-Yüksek kalitede kaplamalar ve detaylar ile yeni modeller.

-64 kişiye kadar desteklenen Çok Oyunculu oyun sistemi. Ölüm-Kalım Savaşı, Takım Karşılaşması, Bayrak Kapmaca, Karargah, Meydan Savaşı, Savaş ve Yok Et ve

-Kale Kuşatması adi altında yedi Çok Oyunculu oyun türü.

-Bir ulusun yöneticisi olmanıza ve lordları sizin derebeyiniz olmak için ikna edebileceğiniz bir mücadele.

-Yoldaşlarınızı derebeyi olarak atayarak onlara diyarlar bahsetme imkanı.

-Ask ve politika çıkarları için evlilikler yapın. Bir leydinin kalbini ona şiirler okuyarak ya da cesaretinizi göstererek kazanın.

-Geliştirilmiş asker moralleri: Savaşta morali düşen askerler savaşı yarıda bırakıp kaçabilmeleri.

-Savaş alanındaki silahlarla ek mühimmat edinme.

-Yeni dövüş animasyonları.

-Sayısız dövüş sistemi geliştirmeleri: Kalkanınızı tutmuyor olsanız bile gelen okları durdurabilme imkanı.

-Rastgele haritalar ve özel olarak tasarlanmış haritalarda Çok Oyunculu maçlar yapabilme imkanı.

-Çok Oyunculu savaşlardaki ekipman sistemi: Görevleri yerine getirerek ya da düşmanlarınızla savaşarak para kazanma.

-Fırlatılabilir silahları yakın dövüşte de kullanabilme imkanı: Düşman çok yakına gelince ciriti kısa mesafeli bir mızrak gibi kullanabilme.

-Daha güçlü ekipmanlar için para harcayın: savaşı kazanmakta olan tarafa fazla avantaj vermeden dikkatli bir şekilde dengeli sistemi kullanma

İşlemci 2.1Ghz 2.1Ghz ve üzeri
Grafik Kartı 128 MB 500 MB ve üzeri ekran kartı
RAM 1 GB 1 GB
Depolama Alanı 900 MB 1 GB
İşletim Sistemi Windows XP Windows XP