Bu oyunu ENEBA sitesinden GOG.com keyi olarak alabilisiniz.

78

ENEBA GOG.com 6.63 ₺ Satın Al
ENEBA Steam 18.99 ₺ Satın Al
Perdigital Steam 29.99 ₺ 23.9 ₺ Satın Al
AtaGame Steam 27.59 ₺ Satın Al
oyunfor.com Steam 29.99 ₺ 26.99 ₺ Satın Al
Game Satış Steam 29.99 ₺ 26.99 ₺ Satın Al
Steam   Steam 29.99 ₺ Satın Al
HRKGame Steam 30.39 ₺ Satın Al
Green Man Gaming Steam 29.99 ₺ Satın Al
Durmaplay Steam 30 ₺ Satın Al
Humble Bundle Steam 29.99 ₺ Satın Al
RandomOyun Steam 49.9 ₺ 44.5 ₺ Satın Al
Stok Dışı Fiyatlar
Satıcı Platform Fiyat
Durmaplay GOG.com 20 ₺ Stok Yok
MTCGAME Steam 35.11 ₺ Stok Yok

Mount Blade Warband PC ardı arkası kesilmeyen savaşlar tarafından parçalanmış bir diyarda, tecrübeli askerlerden oluşan ordunuzu toplayıp mücadeleye girme zamanı geldi. Adamlarınızı savaşa sokun, topraklarınızı genişletin ve Kalradya Tahtı için düşmanlarınıza meydan okuyun!

-Grafik revizyonu: HDR, FSAA, görüntü derinliği, parçacık sistemi, derinlik efekti ve daha birçok özelliği destekleyen grafik revizyonu.

-Yüksek kalitede kaplamalar ve detaylar ile yeni modeller.

-64 kişiye kadar desteklenen Çok Oyunculu oyun sistemi. Ölüm-Kalım Savaşı, Takım Karşılaşması, Bayrak Kapmaca, Karargah, Meydan Savaşı, Savaş ve Yok Et ve

-Kale Kuşatması adi altında yedi Çok Oyunculu oyun türü.

-Bir ulusun yöneticisi olmanıza ve lordları sizin derebeyiniz olmak için ikna edebileceğiniz bir mücadele.

-Yoldaşlarınızı derebeyi olarak atayarak onlara diyarlar bahsetme imkanı.

-Ask ve politika çıkarları için evlilikler yapın. Bir leydinin kalbini ona şiirler okuyarak ya da cesaretinizi göstererek kazanın.

-Geliştirilmiş asker moralleri: Savaşta morali düşen askerler savaşı yarıda bırakıp kaçabilmeleri.

-Savaş alanındaki silahlarla ek mühimmat edinme.

-Yeni dövüş animasyonları.

-Sayısız dövüş sistemi geliştirmeleri: Kalkanınızı tutmuyor olsanız bile gelen okları durdurabilme imkanı.

-Rastgele haritalar ve özel olarak tasarlanmış haritalarda Çok Oyunculu maçlar yapabilme imkanı.

-Çok Oyunculu savaşlardaki ekipman sistemi: Görevleri yerine getirerek ya da düşmanlarınızla savaşarak para kazanma.

-Fırlatılabilir silahları yakın dövüşte de kullanabilme imkanı: Düşman çok yakına gelince ciriti kısa mesafeli bir mızrak gibi kullanabilme.

-Daha güçlü ekipmanlar için para harcayın: savaşı kazanmakta olan tarafa fazla avantaj vermeden dikkatli bir şekilde dengeli sistemi kullanma

İşlemci Intel Pentium 4 2.0 GHz veya AMD 2.5 GHz Intel Core Duo 2.0 GHz veya AMD Athlon 64 X2 3600+
Grafik Kartı 64MB RAM'li 3D ekran kartı NVIDIA GeForce FX 5200, ATI Radeon 9600, veya daha iyisi
RAM 512 MB 1 GB
Depolama Alanı 100 MB 1 GB
İşletim Sistemi Windows XP Windows XP veya daha iyi