Bu oyunu Steam sitesinden Steam keyi olarak alabilisiniz.

Steam   Steam 41 ₺ Satın Al
Humble Bundle Steam 162.97 ₺ Satın Al
Stok Dışı Fiyatlar
Satıcı Platform Fiyat
MTCGAME Steam 209.82 ₺ Stok Yok
MTCGAME Steam 699.62 ₺ Stok Yok
Çıkış Tarihi: 13 Şub 2020

Eski macera oyunlarından esinlenerek yapılan LUNA The Shadow Dust, animasyonları elle yapılmış bir bulmaca macerasında, birlikte çizilmiş iki oynanabilir karakterin benzersiz müzikler ve muhteşem 2 boyutlu sinematiklerle oluşturulmuş dokunaklı bir hikayesidir.

Mum yakmak, gölge yapmak demektir

Gerçekliğin gölgesi ardında, büyülü bir dünya aydınlatılmayı bekliyor. Bulmaca çözerken nefes kesici, kelimesiz sinematiklerle eski anıları takip eden küçük bir çocuk ve arkadaşının büyülü yolculuğuna tanıklık et.
Dünyanın kenarında duran kadim kuleye gir ve elle çizilmiş sinematikleri, karmaşık bulmacaları ve tüyler ürpertici müzikleri olan bu bağımsız yapımın dünyasını keşfet.

Geleneksel kare kare karakter animasyonu.

Saniyede 12 kare, kare başına 3 katman. 250'den fazla animasyon ve 20 dakikalık sinematikler. Nostaljik ve zaman gerektiren bir deneyim; dört kişilik küçük bir bağımsız ekipten harika bir çalışma.

Çift karakter kontrolü ile tek oyunculu modu.

Farklı bakış açılarından bulmacalar çöz. Ayrılmaz bir bağ ile beraber çizilmiş iki oynanabilir karakter ile gerçek cesaretin hikayesini keşfet.

Kalıpların dışında düşün

Hayal gücünü ateşle ve muhteşem elle çizilmiş ortamlarda bulunan çeşitli bulmacaları çöz. Bulmacaların işleyişi ayrıdır, ""gizli öğe"" veya oyuncunun önceki bölümlere dönmesini gerektirmez.

DAHA AZ okuma, DAHA ÇOK sinematik

Gizemli bir hikaye anlatmak için diyalog sistemini animasyonları elle yapılmış muhteşem sinematiklerle değiştirdik.

Bağımlılık Yaratan Müzikler

Bestecimiz, hikaye boyunca oyuncunun hikaye ile duygusal bir bağ kurmasını sağlayacak bağımlılık yaratan, eşi benzeri olmayan müzikler hazırladı.

İşlemci Intel core i5 2557M
Grafik Kartı GeForce GT440 or HD5570
RAM 4 GB
Depolama Alanı 1 GB
İşletim Sistemi Windows 7, Windows 8, 8.1, Windows 10