Bu oyunu BursaGB sitesinden Steam keyi olarak alabilisiniz.

92

GameBayi Steam 65.45 ₺ Satın Al
AtaGame Steam 65.45 ₺ Satın Al
BursaGB Steam 65.45 ₺ Satın Al
Klasgame Steam 68 ₺ Satın Al
Game Satış Steam 85 ₺ 76.5 ₺ Satın Al
Steam   Steam 85 ₺ Satın Al
Humble Bundle Steam 215.76 ₺ 107.88 ₺ Satın Al
HRKGame Steam 113.67 ₺ Satın Al
ENEBA Steam 121.78 ₺ Satın Al
Çıkış Tarihi: 12 Ara 2018

Insurgency: Sandstorm; takım oyununa dayanan, taktiksel FPS tabanlı bir yakın mesafe çatışması ve görev odaklı çok oyunculu oyun tarzına sahiptir. Büyük bir çıkış yakalayan bağımsız FPS yapımı Insurgency'nin devamı niteliğindeki Sandstorm yeniden doğdu, geliştirildi, genişletildi ve her geçen gün daha da büyüyor. Yeteneğin hakkının verildiği ve takım çalışmasının zafer kazandırdığı modern savaş anlayışının gücünü hissedin. Ölümcül silahlar, hafif zırhlı saldırı araçları, yıkıcı ağır silahlar ve bu oyun türüne korku ögesini geri getiren HDR ses teknolojisinin bulunduğu sağlam bir çatışma deneyimine hazır olun.

Modern çatışma anlayışına dehşet unsurunu katan etkileyici bir atmosfer

Orta Doğu'daki kurgusal bir modern savaşın etkileriyle harabeye dönmüş mekanlarda ilerlerken hızlı ve dikkatli bir şekilde hareket edin. Göz açıp kapayıncaya kadar son nefesinizi verebilirsiniz, mühimmat idareli kullanılmalıdır ve zafere giden yolun her adımında çevre taktiksel bir anlayışla keşfedilmelidir.

Insurgency: Geliştirildi ve genişletildi

Bir Insurgency oyununda ilk kez, karakterinizi çok çeşitli kıyafetler, üniformalar, aksesuarlar ve karakter sesleriyle özelleştirebilir ve tecrübenizi konuşturabilirsiniz. Takım çalışması yaparak ateş desteği alın, araçlara monte edilmiş makineli tüfeklerle düşmanlara saldırın ve küçük ölçekli, yüksek tempolu çekişmeli maçlarda kıyasıya rekabet edin. Düşmanlarınızı hareket kabiliyetinizle, mevzilenme başarınızla ve zekanızla alt etmek için yeni silahları ve yeni yükseltmeleri kullanın.

En gerçekçi savaş deneyimi

Insurgency’nin büyük beğeni toplayan atmosferik nişancı oyunu deneyimini sürdürmek için Sandstorm'da Unreal 4 motorunu kullandık ve bu sayede oyunun çetin yakın mesafe çatışma tarzını yepyeni bir gerçekçiliğe ulaştırdık. Yetenek hak ettiği başarıya ulaşır ve hayatta kalmak en büyük başarıdır. Her mermiyi hissedin ve her darbeden korkun.

Önemli Özellikler

  • Büyük bir çıkış yakalayan bağımsız FPS yapımı Insurgency, bugüne kadar 5 milyon adet satıldı. Sandstorm yeniden doğdu, geliştirildi, genişletildi ve her geçen gün daha da büyüyor.
  • Karakter ve silah özelleştirmeleriyle savaşma cesaretinizi sergileyin.
  • Gerçekçi bir takım çalışması için konumsal sesli konuşma özelliğine sahip eşsiz bir ses tasarımı ve bir savaş alanında olduğunuzu hissetmeniz için kalp atışlarını hızlandıran ortam sesi.
  • Köşelerden göz ucuyla bakın, kapı aralıklarından dikkatlice geçin, takımınıza yol açmak için sis kullanın ve hava saldırısı desteği alın.
  • En fazla 16 vs 16 oyunculu modlarda veya bilgisayara karşı oynanan 8 kişilik modda artık makineli tüfekli sürülebilir araçların bulunduğu genişleyen haritalarda savaşın.
  • Aralarında eşleştirme, yayın arayüzü ve tekrarlarında olduğu rekabete dayalı çok oyunculu oyun özellikleri.
İşlemci Intel Core i5-4440 (3.10GHz)/AMD FX-6300 (3.50GHz) Intel Core i7-8700 (3.20GHz)/AMD Ryzen 7 2700 (3.20GHz)
Grafik Kartı NVIDIA GeForce GTX 760/AMD Radeon HD 7970 NVIDIA GeForce GTX 980/AMD Radeon R9 390X
RAM 8 GB 16 GB
Depolama Alanı 40 GB 40 GB
İşletim Sistemi Windows 7/8/10 (64 bits) Windows 7/8/10 (64 bits)