Oyunu paylaş:

Bu oyunu Game Satış sitesinden Steam keyi olarak alabilisiniz.

80
Kategoriler: Strateji, Macera, RYO
Platformlar: Steam
Nasıl Aktif Edilir?

Kötüler Dünyanın Omurgası altında kol geziyor.

Unutulmuş Diyarlar’ın en kuzey uçlarında Buzyeli Vadisi olarak bilinen bir donmuş krallık vardır. Bu macera, sizi oradan alır, yalnızca en dayanıklıların sağ kalabileceği acımasız ve sert bir bölge olan Dünyanın Omurgası Dağları’nın derinliklerine iner. Buzla-örtülü zirvelerde hayatta kalmanın zeka ve gaddarlık gerektirdiğini bellemiş korkusuz yaratıklarla yüzleştikten sonra, yontulmuş buzların ve dağların altında Faerûn’ün yüzüne yıkım getirmek için hain planlar kuran bir kötüyle yüzleştirir. Burası Buzyeli Vadisi: Geliştirilmiş Sürüm’ün dünyası.

İlk olarak 2000 yılında piyasaya sürülen, Buzyeli Vadisi, Wizards of The Coast’un efsanevi Unutulmuş Diyarlar’ında geçen bir Zindanlar & Ejderhalar oyunudur. Bu Geliştirilmiş Sürüm, içeriğindeki yeniliklerle oyuncularına bu destansı macerayı PC, Mac ve Linux işletim sistemlerinde yaşama fırsatı sunuyor:

  • Kılıçlar ve Büyücülük: Büyülü zırh ve silahların da içinde bulunduğu düzinelerce yeni büyü ve eşyayı keşfet.
  • Karamuhafız’lar ve Büyücü Katledici’leri: En mükemmel grubu bulmak için 30 dan fazla yeni sınıf ve alt sınıflar arasından seçimini yap. 
  • Yeni bir görünüş: Ganimeti Hızlı Al çubuğu da dahil olmak üzere bu Geliştirilmiş Sürüm’ün yeni görünüşünü keşfet. 
  • Arkadaşını da getir: Çoklu oyunlarda yakın arkadaşlarınla birlikte savaşmanın tadını çıkar.
  • Görülmemişi Gör: Orjinal oyundan kesilmiş görev içeriklerini keşfet.
  • Keşfedecek çok şey: Çok sayıda hatanın düzeltilmesi ve içeriğindeki yenilik ve geliştirmeler Buzyeli Vadisi: Geliştirilmiş Sürüm içerisinde seni bekliyor!
İşlemci Intel Core 2 Duo or equivalent
Grafik Kartı
RAM 1 GB
Depolama Alanı 2 GB
İşletim Sistemi Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, or Windows 10