Bu oyunu Game Satış sitesinden Steam keyi olarak alabilisiniz.

65

Game Satış Steam 61 ₺ 54.9 ₺ Satın Al
GameBayi Steam 58.56 ₺ Satın Al
AtaGame Steam 58.56 ₺ Satın Al
BursaGB Steam 58.56 ₺ Satın Al
Steam   Steam 61 ₺ Satın Al
Klasgame Steam 61 ₺ Satın Al
Durmaplay Steam 93 ₺ Satın Al
HRKGame Steam 360.84 ₺ Satın Al
Stok Dışı Fiyatlar
Satıcı Platform Fiyat
MTCGAME Steam 2099.65 ₺ Stok Yok
Çıkış Tarihi: 6 Eyl 2019

Oyun dünyasının en beğenilen efsanelerinden biri olan Gears, heyecan verici beş mod ve şimdiye kadarki en ayrıntılı sefer ile artık daha kapsamlı.

Sefer: Dünya parçalanıyor. Güruh, Koalisyon'un robot ordusunu yok etmiştir ve insan şehirlerine doğru inmektedir. Tehlike yaklaşırken Kait Diaz, düşmanla olan bağlantısını ortaya çıkarmak için ayrılır ve Sera için en büyük tehlikenin kendisi olduğunu öğrenir.

Kaçış: Bombadan kaçın, zekânızla Güruh'tan kurtulun ve Kovan'dan kaçın! Kaçış, düşman kovanlarını içten yok etmek için birlikte çalışması gereken üç oyunculu bir intihar ekibine sahip yeni, agresif ve işbirliğine dayalı bir moddur.

Karşılıklı: En iyi takım kazansın! Eğlencenin içine atlamanız için yapılmış çılgınca bir oynama listesi olan Arcade'de puanlarınızı artırın ve daha üstün silahlarla takas yapın. Karşılıklı, diğer on oyun türünün yanı sıra, yeni ve klasik haritalarıyla sıradandan profesyonele kadar rekabete dayalı tüm tarzları ödüllendirir.

Sürü: Siz ve dört arkadaşınız, giderek güçlenen düşman ve düşman lideri dalgalarına dayanabilir misiniz? Yeni kahraman yeteneklerini kullanarak, savunmalar inşa ederek, güç toplayarak, yeteneklerinizin seviyesini yükselterek ve takım halinde çalışarak hayatta kalın.

Harita Oluşturucu: Arkadaşlarınızla paylaşmak ve mücadele etmek için özel Kaçış kovanı haritaları ve deneyimleri oluşturun.

Özellikler:

  • Üç Oyunculu İşbirliğine Dayalı Sefer: Üç oyunculu çevrimiçi veya işbirliğine dayalı bölünmüş ekran modunda arkadaşlarınızla birlikte savaşın.
  • Nöbet Vazifeleri: Gears Nöbet Vazifeleri'nde acemi erden dört yıldızlı general rütbesine yükselin. Yeni ve heyecanlı mücadelelere atılın, harika ödüller kazanın ve ganimetinizi sergileyin.
  • Acemi Birliği: Gears'ta yeni misiniz, yoksa biraz paslandınız mı? Acemi Birliği, temelden gelişmiş savaş tekniklerine kadar her şeyin nasıl yapıldığını öğrenmenin en eğlenceli yoludur.
  • Jack olarak oynayın: Müttefiklerinizi koruyup düşmanlarınıza hasar verebilen kişisel uçan destek botunuz Jack olarak oynayın; Gears'a yeni başlayanlar için mükemmel bir tercihtir.
  • Görsel Vitrin: Uyumlu cihazlarda her bir modu 4K ve HDR olarak kusursuz 60 fps ile oynayın

Xbox Profili Gereklidir. Mevcut profilinize giriş yapın veya ücretsiz olarak bir profil oluşturun.

İşlemci AMD FX-6000 series | Intel i3 Skylake AMD Ryzen 3 | Intel i5 Skylake
Grafik Kartı AMD Radeon R9 280 | NVIDIA GeForce GTX 760 (Windows 10) | NVIDIA GeForce GTX 1050 (Windows 7) Radeon RX 570 | NVIDIA GeForce GTX 970 (Windows 10) | NVIDIA GeForce GTX 1660ti (Windows 7)
RAM 8 GB 8 GB
Depolama Alanı 80 GB 80 GB
İşletim Sistemi Windows 7 SP1 64-bit, Windows 10 64-bit Windows 10 64-bit