Bu oyunu AtaGame sitesinden Origin keyi olarak alabilisiniz.

81

AtaGame Origin 121 ₺ Satın Al
GameBayi Origin 121 ₺ Satın Al
BursaGB Origin 121 ₺ Satın Al
oyunfor.com Origin 170 ₺ Satın Al
Durmaplay Origin 175 ₺ Satın Al
Perdigital Origin 193.9 ₺ Satın Al
ENEBA Origin 194.04 ₺ Satın Al
Klasgame Origin 199 ₺ Satın Al
Stok Dışı Fiyatlar
Satıcı Platform Fiyat
HRKGame Origin 154.63 ₺ 92.05 ₺ Stok Yok
Game Satış Origin 130 ₺ 97.5 ₺ Stok Yok

OYUN MEKANİĞİ VE SUNUM

Frostbite Altyapılı

Getirdiği yeniliklerle gerçeğe uygun aksiyonlar, yeni futbol dünyaları ve ayrıntılı karakter detayları yaratan Frostbite, adeta gerçek ve sanal dünya arasındaki sınırları ortadan kaldırıyor. Genel saha görünümünü ve karakter detaylarını daha iyi sergilemek için sinema stüdyosu tarzı ileri düzey gölgeleme ve oklüzyon teknikleri kullanan FIFA 18, tüm zamanların görsel yönden en göz alıcı ve gerçekçi futbol simulasyonunu sunuyor.

Oyuncu Kontrolü

Real Players Motion Teknolojisi: Her bir kare üzerinde poz gidiş izi eşleştirme yöntemi uygulayan, ezber bozan yepyeni animasyon sistemi ile FIFA oyun serisi, tüm zamanların en hızlı ve akıcı oyun mekaniğini kazanıyor. Yeni hareket yakalama teknikleri ve çerçeve başı animasyon geçişleri ile oyun mekaniği, futbolun gerçekliğini yansıtıyor. Sahadaki her bir oyuncunun hareketlerini aslına en uygun şekilde aktaran Real Players Motion Teknolojisi gerçekçiliği apayrı boyutlara taşıyor.

Oyuncu Kişilikleri: Altı yeni karakter arketipi ve yeni oyuncu haritalama teknolojisi ile sahadaki her oyuncu kendi özgün kimlikleriyle birbirinden ayrılıyor. Seri tarihinde ilk kez gerçek hayattaki hareketler, boyutlar ve nitelikler oyuncuların hareketlerini etkileyerek dünyanın en iyileriyle gerçeğe çok yakın hisler yaşamanızı sağlıyor. Ronaldo'nun imza hareketi, Sterling'in kendine has dönüşleri ve Robben'in özel kol hareketleri FIFA 18'de anında dikkatinizi çekecek.

Dribling Revizyonu: FIFA 18deneyiminde, en iyi oyuncuların hızlı yön değiştirme özellikleriyle defans oyuncularına karşı özgüvenle hareket edeceksiniz. Yeni dribling mekanikleri en iyi oyuncuların 1'e 1 pozisyonlarda daha da yaratıcı olmasına imkan veriyor. Topa daha iyi dokunun, daha keskin dönüşler yapın ve daha dinamik bir şekilde atağa çıkın.

Tepki Süresi Hızlı: Yaratıcı top alma kontrolleri, pozisyona uygun dokunuşlar ve yeniden tasarlanmış kontrol dribling mekaniği oyunculara dar alanlardan atağa kalkmada yeni seçenekler veriyor. Kolaylıkla yön değiştirin ve oyuncunuzun çelme takmak için hamle yapan defans oyuncularından nasıl sıyrıldığını hissedin.

Depar: Gerçekçi ve dinamik hız tabanlı animasyonlar kontrollü dokunuşlardan son sürat sprintlere daha seri bir şekilde kalkmanıza imkan veriyor.

Takım Tarzları ve Pozisyon Alma

Yeni Oyuncu Pozisyonları: Daha fazla hareket serbestliğiyle takım arkadaşlarınız oyunu gözler ve duruma uygun hareket ederek koordine koşularla hücuma kalkar ya da istikrarlı atak desteği sağlamak için pozisyon alır. Yeni Oyuncu Pozisyonları oyunu yerinde ve zamanında okumanız için daha çok fırsat sunan daha dengeli ve geniş bir saha hakimiyeti sağlıyor.

Takım Tarzları: Farklı takımlara özgü derinlikli bir oynayış tarzı yelpazesiyle en ünlü taktikler FIFA 18 ile sahaya çıkıyor. Artık yapay zekanın Avrupa'daki en iyi kulüplerin kısa paslı oyun (tiki taka) taktiklerini ya da Premier League takımlarının presli oyunlarını anında fark edeceksiniz. Yeni bir kulüp ya da rakip seçtiğiniz her seferde defansif ve ofansif yöntemlerin nasıl değiştiğini hissedin.

Dinamik Seri Oyuncu Değişiklikleri: Bağlama duyarlı yepyeni oyuncu değişikliği komutları oyunculara maçı duraklatmadan değişiklik yapma imkanı sağlıyor. İster kaçırılan bir gol fırsatı olsun isterse yenilen bir gole karşı zorunlu bir tepki olsun, menüye geçmeden bir değişiklik yapmaya anında karar verebilirsiniz.

Büyüleyici Atmosferler

Bölgesel Atmosferler: Gerçekçi güneş konumu, sinematik atmosfer derecelendirmesi, özgün saha kenarı süslemeleri, özgün La Liga ve MLS yayın reklam afişleri, zemin aşınması, kulüp ve stadyuma özel pankartlar, uyarlamalı maç sunumu ve zemin kalitesindeki değişikliklerle futbolun en büyüleyici özellikleri FIFA 18'de bir araya geliyor.

Yüksek Çözünürlüklü Dinamik Taraftar: Yepyeni bireysel taraftar tepkileri ve genişletilmiş bölgesel marş desteğiyle taraftarlarınızın enerjisini hissedin. Atağa çıkarken özgün tezahüratları dinleyin, gol attığınızda gerçek heyecanı hissedin ve hatta gol sevincinizi taraftarlarla birlikte yaşayın.

Dramatik Anlar

Mucize Goller: Yeni hareket ve bitirme animasyonları ile ortaya çıkan daha akıcı dönüşler ve vuruşlarla çok daha güzel goller atın. Oyuncu Kişilikleri oyunun kahramanlarının en can alıcı anlarda dik durup çoğu zaman yıldızlaşmalarına olanak sağlar.

Yeni Orta Açma Kontrolleri: Tamamen yeni orta açma kontrolleri oyuncuya topu tam yerine indirmek için çok çeşitli seçenekler sağlayarak dinamik atak fırsatları yaratıyor. Nokta atışları, kavisli atışlar ve arka direğe açılan ortalar, atağa çıkan oyuncuyu doğru bir şekilde topla buluşturmak için çeşitli yöntemler oluşturuyor.

HUNTER GERİ DÖNÜYOR

Dünyanın Oyunu, Alex Hunter, Ronaldo ve diğer Avrupalı yıldızlarla dolu bir oyuncu kadrosu ve en üstün futbol yetenekleriyle geri dönerken sizleri küresel bir yolculuğa çıkarıyor. Premier League'de nefes kesen bir ilk sezondan sonra Hunter dünyadaki en iyi kulüplerden itibar görmeye başlıyor ve önüne serilen seçenekleri değerlendirmeye can atıyor. Kendisini bir sonraki adımı atmaya hazır hissediyor; gelecek parlak ve tüm dünya Hunter'ı konuşuyor... Ancak futbol dünyası her zaman adil değil.

Futbol Dünyasını Turla: Brezilya'da bir yaz molasından Los Angeles'ta bir sezon öncesi turuna, Alex Hunter gerçekten de global bir yolculukla çok çeşitli futbol ortamlarını deneyimliyor.

Oynayacak Daha Çok Şey: Bölüm bazlı, kısa vadeli görevler, başarılı bir kariyerin ikinci sezonunda Alex Hunter'a oynayacak daha çok şey veriyor.

Yıldızlarla Dolu Oyuncu Kadrosu: Cristiano Ronaldo, satış rekorları kıran serinin devamına yakışır, yıldızlarla dolu oyuncu kadrosundaki yeni ve çeşitli karakterler ile futbol devlerinden oluşan bir listenin başını çekiyor.

Etkili Kararlar: Oyuncular hikayeyi uzun süreli sonuçlarla değiştirecek daha önemli ve daha zorlu seçimler yapmak zorunda kalacak. Gerek sahada gerekse saha dışında karakter ilişkilerini etkileyin ve Alex Hunter'ın kariyerine yön verecek kararlar alarak Yolculuk'un akışını değiştirin.

Kendi Alex Hunter'ınızı Yaratın: Çeşitli saç, dövme ve giysi seçenekleriyle Alex Hunter'ın görünüşünü kişiselleştirin. Hatta Alex'in tercih ettiği ayağını bile seçerek kendi oyun tarzınıza uymasını sağlayabilirsiniz.

Çok Oyunculu Yerel Oyun: Çok oyunculu yerel oyun aracılığıyla Yolculuk'u bir takım olarak oynayın ve saha deneyimlerinizi arkadaşlarınızla birlikte yaşayın.

Oynanabilir Yeni Karakterler: Artık oyuncular Alex'in Yolculuk boyunca tanıştığı oynanabilir yeni karakterler ile kısa ve bağımsız hikayeler deneyimleyebilir.

İşlemci Intel Core i3-2100 @3.1GHz ya da AMD Phenom II X4 965 @3.4 GHz Intel Core i5-3550K @3.4GHz ya da AMD FX 8150 @3.6 GHz
Grafik Kartı NVIDIA GTX 460 ya da AMD Radeon R7 260 ve üzeri NVIDIA GTX 660 ya da AMD Radeon R9 270 ve üzeri
RAM 8 GB 8 GB
Depolama Alanı 50 GB 50 GB
İşletim Sistemi Windows 7/8.1/10 – 64 Bit Windows 7/8.1/10 – 64 Bit