Oyunu paylaş:

Bu oyunu Game Satış sitesinden Steam keyi olarak alabilisiniz.

91
Nasıl Aktif Edilir?
Çıkış Tarihi: 12 Eki 2012

Birinci şahıs bakış açısına sahip oyunda oyuncu tercihine göre suikast görevlerini farklı yöntemlerle yerine getirme olanağına sahip. Görevler gizlilik içerisinde, çarpışarak veya her ikisinin kombinasyonuyla tamamlanabilmektedir. Her bölümde, araştırmacı bir oynanışla görevleri tamamlamada yeni yollar ve alternatif yöntemler keşfetmek ve Corvo'nun gösterilen hedefler dışında kimseye zarar vermeden görevi tamamlaması mümkün. Hikaye ve görevler oyuncunun saldırganlığına göre şekillenmektedir. Oyundaki büyülü güçler ve ekipman oyuncunun yeni ve benzersiz kombinasyonlar yapması için tasarlanmıştır. 

3 yıllık yapım aşamasında oyunun birçok farklı versiyonu geliştirildi. Dunwall tasarlanmadan önce - ki bu şehir 19.yy sonu Londra ve Edinburgh şehirlerinden esinlenilmiştir- oyunun orta çağ Japonyası'nda ve 18.yy Londrası'nda geçmesi kurgulanmıştı. Yine yapım aşamasında test oyuncuları, beklenmedik bir şekilde mevcut güçleri ve yetenekleri kullanarak yeni oynanış usulleri keşfedince, tasarımcı ekip bu teknikleri kısıtlamak yerine oynanışa göre bölümleri yeniden dizayn etme yolunu tercih ettiler. Oyunun müzikleri besteci Daniel Licht tarafından 19. yy Londrası'nı yansıtacak şekilde hazırlandı.

İşlemci 3.0 GHz dual core 2.4 GHz quad core
Grafik Kartı (NVIDIA GeForce GTX 460 / ATI Radeon HD 5850) (NVIDIA GeForce GTX 460 / ATI Radeon HD 5850)
RAM 3 GB 4 GB
Depolama Alanı 9 GB 9 GB
İşletim Sistemi Windows Vista / Windows 7 Windows 10 64-bit