Bu oyunu HRKGame sitesinden Steam keyi olarak alabilisiniz.

91

ENEBA Steam 19.55 ₺ Satın Al
HRKGame Steam 28.99 ₺ 19.34 ₺ Satın Al
Game Satış Steam 28.99 ₺ 26.09 ₺ Satın Al
Durmaplay Steam 26.85 ₺ Satın Al
oyunfor.com Steam 28.99 ₺ 26.09 ₺ Satın Al
Klasgame Steam 28.99 ₺ Satın Al
Steam   Steam 28.99 ₺ Satın Al
Voidu   Steam 90.9 ₺ 43.13 ₺ Satın Al
Green Man Gaming Steam 57.99 ₺ Satın Al
Humble Bundle Steam 78.24 ₺ Satın Al
Stok Dışı Fiyatlar
Satıcı Platform Fiyat
MTCGAME Steam 138.08 ₺ Stok Yok
Çıkış Tarihi: 12 Eki 2012

Birinci şahıs bakış açısına sahip oyunda oyuncu tercihine göre suikast görevlerini farklı yöntemlerle yerine getirme olanağına sahip. Görevler gizlilik içerisinde, çarpışarak veya her ikisinin kombinasyonuyla tamamlanabilmektedir. Her bölümde, araştırmacı bir oynanışla görevleri tamamlamada yeni yollar ve alternatif yöntemler keşfetmek ve Corvo'nun gösterilen hedefler dışında kimseye zarar vermeden görevi tamamlaması mümkün. Hikaye ve görevler oyuncunun saldırganlığına göre şekillenmektedir. Oyundaki büyülü güçler ve ekipman oyuncunun yeni ve benzersiz kombinasyonlar yapması için tasarlanmıştır. 

3 yıllık yapım aşamasında oyunun birçok farklı versiyonu geliştirildi. Dunwall tasarlanmadan önce - ki bu şehir 19.yy sonu Londra ve Edinburgh şehirlerinden esinlenilmiştir- oyunun orta çağ Japonyası'nda ve 18.yy Londrası'nda geçmesi kurgulanmıştı. Yine yapım aşamasında test oyuncuları, beklenmedik bir şekilde mevcut güçleri ve yetenekleri kullanarak yeni oynanış usulleri keşfedince, tasarımcı ekip bu teknikleri kısıtlamak yerine oynanışa göre bölümleri yeniden dizayn etme yolunu tercih ettiler. Oyunun müzikleri besteci Daniel Licht tarafından 19. yy Londrası'nı yansıtacak şekilde hazırlandı.

İşlemci 3.0 GHz dual core 2.4 GHz quad core
Grafik Kartı (NVIDIA GeForce GTX 460 / ATI Radeon HD 5850) (NVIDIA GeForce GTX 460 / ATI Radeon HD 5850)
RAM 3 GB 4 GB
Depolama Alanı 9 GB 9 GB
İşletim Sistemi Windows Vista / Windows 7 Windows 10 64-bit