Bu oyunu AtaGame sitesinden Steam keyi olarak alabilisiniz.

Etiketler: motion twin, platform
89

AtaGame Steam 28.16 ₺ Satın Al
GameBayi Steam 28.16 ₺ Satın Al
BursaGB Steam 28.16 ₺ Satın Al
Steam   Steam 40 ₺ 32 ₺ Satın Al
Game Satış Steam 40 ₺ 36 ₺ Satın Al
Durmaplay Steam 40 ₺ Satın Al
ENEBA Steam 131.74 ₺ Satın Al
Stok Dışı Fiyatlar
Satıcı Platform Fiyat
HRKGame Steam 130.46 ₺ Stok Yok

Roguelike oyunlarla büyüyüp roguelite oyunların yükselişine ve hatta roguelite-lite oyunların doğuşuna mı tanık oldun? Şimdi sana RogueVania'yı, modern bir Roguelite (Rogue Legacy, Binding of Isaac, Enter the Gungeon, Spelunky vs.) ile eski usul bir MetroidVania'nın (Castlevania: SotN ve onun türü) gayri meşru çocuğunu sunmak istiyoruz.

Özellikler:

RogueVania: Bir rogue-lite'ın tekrar oynanabilirliği ile kalıcı ölümün pompaladığı adrenalin tehdidi sayesinde kendi içinde bağlantılı bir dünyanın kademeli olarak keşfi.

2D Souls-lite Aksiyonu: Zorlu ama adil savaş, elliden fazla silah ve büyü ile benzersiz oyun ve tabii ki, başını beladan kurtarmak için acil panik taklası.

Doğrusal olmayan ilerleme: Kanalizasyon mu, Mahzen mi yoksa Surlar mı? Bir kere kilidi açıldıktan sonra özel kalıcı beceriler, hedefine ulaşmak için yeni yollara ulaşmanı sağlar. Mevcut stratejine, oyun tarzına veya sadece ruh haline uyan yolu seç.

Keşif: Gizli odalar, gizli geçitler, büyüleyici manzaralar. Kuleleri gezmek ve taze deniz meltemi kokulu havayı ciğerlerine çekmek için bir ara ver...

Birbirine bağlı seviyeler ve adaya erişimin aşamalı olarak açılması, seni çevreyi keşfetmeye teşvik edecek. Buna, karakterin için bir dereceye kadar evrimi ve kalıcı silah geliştirmelerini ekle ve Dead Cells'in, ondan önce gelen uzun MetroidVanialar zincirinden neleri ödünç aldığını gör.

Ama buna rağmen günün sonunda asıl önemli olan SENİN bir oyuncu olarak becerilerin olacak! Roguelite oyunlar en aşılmaz görünen engeli bile çocuk oyuncağı haline getirene kadar gelişmekle alakalıdır. Herhangi bir can simidi olmadan adrenalin pompalayan bir yolculuk için yapılan merhametsiz mücadele, rakipsiz bir tekrar oynanabilirlik getiriyor.

İşlemci Intel i5+ Intel i5+
Grafik Kartı Nvidia 450 GTS / Radeon HD 5750 or better Nvidia GTX 460 / Radeon HD 7800 or better
RAM 2 GB 4 GB
Depolama Alanı 500 MB 500 MB
İşletim Sistemi Windows 7+ Windows 7+
Satıcı Platform Fiyat
Steam   Steam 10.5 ₺ Satın Al