Bu oyunu HRKGame sitesinden Steam keyi olarak alabilisiniz.

70

HRKGame Steam 45.75 ₺ Satın Al
ENEBA Steam 74.53 ₺ Satın Al
Oynasana Steam 269 ₺ 223.9 ₺ Satın Al
Durmaplay Steam 228 ₺ Satın Al
Game Satış Steam 269 ₺ 242.1 ₺ Satın Al
oyunfor.com Steam 269 ₺ Satın Al
Klasgame Steam 269 ₺ Satın Al
Green Man Gaming Steam 269 ₺ Satın Al
Steam   Steam 269 ₺ Satın Al
GameBayi Steam 278.42 ₺ Satın Al
BursaGB Steam 278.42 ₺ Satın Al

Yedi Ölümcül Günah'ı yakalayıp yok etme görevinde FURY'yi yönettiğiniz kesmeli biçmeli Aksiyon Macera oyunu Darksiders III'te felaketin pençesindeki Dünya'ya geri dönün. Dört Atlı'nın en tahmin edilemeyen, en gizemli üyesi FURY, birçoklarının başarısız olduğu bir şeyi, yani Dünya'yı kasıp kavuran güçlere bir denge getirmeyi başarmak zorunda. Darksiders III, eleştirmenlerden tam not alan Darksiders serisinin merakla beklenen üçüncü oyunudur.

  • Dünya'daki iyilik ve kötülük arasındaki dengeyi düzeltmek için kırbacına ve büyüsüne güvenmek zorunda kalan büyücü FURY'yi kontrol edin!
  • FURY'nin büyüsünü kullanarak onun her biri yeni silahlar, hareketler ve yer değiştirme kabiliyetleri sunan çeşitli formlarını ortaya çıkarın.
  • FURY'nin hikayede ilerlerken gizemleri su yüzüne çıkarmak için mekanlarda bir ileri bir geri gittiği açık uçlu, yaşayan, serbest oyun dünyasını keşfedin.
  • Yedi Ölümcül Günah'ı ve mistik yaratıklar veya bozunmuş varlıklar gibi hizmetkarlarını alt edin.
  • Darksiders'daki sanat tarzı karşısında ağzınız açık kalsın: oyuncuyu cennetin yüksekliklerinden alıp cehennemin derinliklerine götüren, savaş ve çürümüşlüğün harap, doğanın istila ettiği, bir felaketin sonrasını betimleyen geniş ortamlar.
İşlemci AMD FX-8320 (3,5 GHz) / Intel i5-4690K (3,5 GHz) Intel Core i7-3930K (3.2 GHz)/AMD Ryzen 5 1600 (3.2 GHz)
Grafik Kartı GeForce GTX 660 / Radeon R7 370 with 2 GB VRAM AMD Radeon RX 480 / NVIDIA GeForce GTX 970 with 4 GB VRAM
RAM 8 GB 16 GB
Depolama Alanı 25 GB 25 GB
İşletim Sistemi Windows 7 / 8 / 10 64 bit Windows 7 / 8 / 10 64 bit