Bu oyunu oyunfor.com sitesinden Origin keyi olarak alabilisiniz.

87

oyunfor.com Origin 65 ₺ Satın Al
Oynasana Origin 174.23 ₺ 78.06 ₺ Satın Al
Game Satış Origin 130 ₺ 120 ₺ Satın Al
Durmaplay Origin 151.57 ₺ Satın Al
ENEBA Origin 175.53 ₺ Satın Al
Steam   Steam 199 ₺ Satın Al
HRKGame Steam 279.4 ₺ Satın Al
Stok Dışı Fiyatlar
Satıcı Platform Fiyat
HRKGame Origin 82.23 ₺ Stok Yok

Dünyanın kaderi sizin elinizde. Eski ve yeni düşmanlar, 24 yıl önce büyük çaba harcayarak sağladığınız barışı tehdit ediyor. Alpha Ceph arayışınız devam ediyor fakat bu kez C.E.L.L. şirketinin arkasındaki gerçeği de gün yüzüne çıkarmanız gerekiyor. İşiniz kolay değil ancak Nanosuit’iniz bu yolda sizin yanınızda olacak. Düşmanlarınızı gizli bir saldırı planlayarak sessizce öldürün ya da direkt kaba kuvvet ile yok edin. Dünyayı kurtarmak için her yöntem kullanılabilir.

Oyun Özellikleri:

Yedi Harikanın Ustası Olun. Şeytani C.E.L.L. şirketi, New York şehrini dev bir nanodome’un içindeki kentsel yağmur ormanına dönüştürdü. Yedi farklı bölgede savaşmak ve düşmanlarınızla yüzleşmek için yeni taktikler geliştirin.

Cephaneliğinizi seçin. Bu savaşta en iyi silahlar gerekiyor. Yırtıcı Yay gibi dünyanın en iyi askeri ekipmanlarından oluşan bir cephaneliğe sahip olacaksınız. Bunu kullanarak Super-thermite oku gönderip ağır topçu ateşine karşı koyun. Suda yürüyen bir grup düşmanla mı karşı karşıyasınız? Tek bir Elektro okla hepsini alt edin.

Hesapla, hazırlan, saldır. Yolunuzu ve yaklaşımınızı belirleyin. Patlayıcı silahlarla savaşın ve Nanosuit’inizin üstün teknolojisinden en iyi şekilde faydalanın. Ya da gizliliği ön plana alarak Nanosuit’inizle dünyanın beklediği sessiz kurtarıcı olun.

Digital Deluxe Sürüm içeriği:

• Crysis 3 Avci Sürümü -- Yırtıcı Yay, yay kaplaması, eki ve avcı Nanosuit modülünü anında açın. Ayrıca sessiz ateş eden fakat büyük bir darbeyle isabet eden nefis Patlayıcı Yayı da açacaksınız.

• Ekstra Güç Paketi -- Typhoon taarruz tüfeğini açın ve saniyede 500 mermiyle ortalığı yakıp yıkın. Yetmedi mi? Seri Ateş Nanosuit modülünü kullanarak ateş hızınızı daha da artırın.

• Gauss Tüfeği -- Bu elektromanyetik, uzun menzilli tüfeği ve ekstra bir kaplamayı elde ederek düşmanlarınızın tek ateşte kıvranmasını izleyin.

• Crysis serisi oyun müzikleri -- Oyunu tamamladıktan sonra resmi oyun müzikleriyle Dünya’yı kurtarmanın gururunu yeniden yaşayın.

***Haziran 2014 itibariyle GameSpy’daki ortaklarımız tüm sunuculu oyun hizmetlerini sonlandırdı. Bu durum, bu koleksiyondaki bir veya birden fazla oyunun çevrimiçi çok oyunculu bölümlerini etkiledi. Teknik zorluklar ve kaygılar nedeniyle bu hizmetleri şu anda etkinleştirecek bir çözümümüz olmadığı için bu oyunun ve GameSpy platformundaki diğer EA oyunlarının çevrimiçi hizmetleri sonlandırıldı. Bu oyunların resmi çevrimiçi işlevselliğini ve çok oyunculu bölümlerini etkinleştirmek için bazı seçenekler üzerinde çalışmaya devam ediyoruz. Bu değişiklikle ilgili ayrıntılı bilgilere ea.com/tr-tr adresinden ulaşabilir ve etkilenen oyunların tam listesine Çevrimiçi Hizmet Güncellemeleri sayfamızdan göz atabilirsiniz.

İşlemci 2.4 GHz Intel Core 2 Duo / 2.7 GHz AMD Athlon 64X2 2.4 GHz Intel Core i5-750 / 2.7 GHz AMD Phenom II X4 805
Grafik Kartı 1 GB Video RAM or better / NVidia GTS 450 or AMD Radeon HD5770 1 GB Video RAM or better / NVidia GTX560 or AMD Radeon HD5870
RAM 3 GB 4 GB
Depolama Alanı 17 GB 17 GB
İşletim Sistemi Windows 7 or Windows 8 Windows 7 or Windows 8
Satıcı Platform Fiyat
Steam   Steam 109.99 ₺ Satın Al