Bu oyunu Humble Bundle sitesinden Steam keyi olarak alabilisiniz.

65

Humble Bundle Steam 209 ₺ 68.97 ₺ Satın Al
oyunfor.com Steam 209 ₺ 99.9 ₺ Satın Al
GameBayi Steam 157.44 ₺ Satın Al
AtaGame Steam 157.44 ₺ Satın Al
BursaGB Steam 157.44 ₺ Satın Al
Game Satış Steam 209 ₺ 188.1 ₺ Satın Al
Steam   Steam 209 ₺ Satın Al
Klasgame Steam 209 ₺ Satın Al
Durmaplay Steam 242 ₺ Satın Al
Stok Dışı Fiyatlar
Satıcı Platform Fiyat
HRKGame Steam 110.23 ₺ Stok Yok
MTCGAME Steam 1603.11 ₺ Stok Yok

Infinite Warfare üç benzersiz oyun modu sunar: Sefer, Çok Oyunculu ve Zombiler.

Sefer modunda oyuncular komutan olan bir pilot Yüzbaşı Reyes olarak oynayarak ölümcül, son derece çetin uzay ortamlarının üstesinden gelmeye çalışırken amansız ve azılı bir düşmana karşı kalan koalisyon güçlerine liderlik ediyor.

Çok Oyuncu modunda akışkan momentum tabanlı bir hareket sistemiyle oyuncu odaklı harita tasarımı, derin kişiselleştirme imkanı ve her saniyenin değerli olduğu yoğun bir oyun deneyimi yaratan yepyeni bir savaş mekaniği sistemi bir araya geliyor. Savaş Makineleri (Makineler), en iyi savaş sistemleridir. Her bir Makine, tamamen farklı oyun tarzları için tasarlanmış, oyuncu tarafından giyilen son teknoloji taktik savaş giysisidir. Oyuncular ayrıca takıma özgü arama kartı, kamuflaj, amblem ve silahların kilidini açmak için yepyeni dört Görev Takımından birine katılacak.

Zombies modunda zamanda geçmişe yolculuk yaparak bolca lunapark oyuncağının, müthiş bir atari salonunun ve müthiş, eğlenceli ve çalışan bir eğlence treninin yer aldığı 1980'lerin eğlence parkında zombilerle savaşın. Bu modun daha önce çok sevilen Paskalya yumurtası, güçlendirme ve orijinal silah gibi yönlerinin yanında yepyeni takım mekanikleri, After Life Arcade ve Fate and Fortune Kartları gibi yenilikler göreceksiniz.

İşlemci Intel Core i3-3225 @ 3.30GHz or equivalent
Grafik Kartı NVIDIA GeForce GTX 660 2GB / AMD Radeon HD 7850 2GB
RAM 8 GB
Depolama Alanı 70 GB
İşletim Sistemi Windows 7 64-Bit or later 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir