Bu oyunu Steam sitesinden Steam keyi olarak alabilisiniz.

65

Steam   Steam 50 ₺ Satın Al
Çıkış Tarihi: 24 Mart 2020

Team Up. Cause Chaos.

Ekibinizi toplayın ve her savaşçının kaos yaratmak için mekanik olarak güçlendirildiği heyecan verici çevrimiçi dövüş karşılaşması olan Bleeding Edge'de fark yaratın.

Toplumdan dışlanmış renkli karakterlerden oluşan çeşitli bir grup arasından savaşçınızı seçin: Çıkarılabilir testere bıçağı kollara sahip cesur ve güzel Buttercup ile hız yapın, Black Metalci Niđhöggr'ın heyecan verici gitar sololarıyla ortalığı kasıp kavurun veya New York'un en çok aranan suikastçısı Daemon ile sokaklara korku salın.

Gelin. Bize katılın. Yüzyılın sibernetik dövüşleri başlamak üzere!

KİMSE BİZİ DURDURAMAZ

Düşmanlarınızın karşısında durdurulamaz bir güç oluşturmak için ekip arkadaşlarınızla sinerji yaratın; tekniği, zamanlamayı ve ekip çalışmasını ödüllendiren bu nefes kesici aksiyon dövüş oyununda düşmanlar için zamanı dondurun, zihinlerini kontrol edin, füzelerin üstüne binin, heyecan verici gitar soloları atın.

ZORLU BÖLGELER

Ölümcül bölgesel tehlikelerle dolu alanları avantajınız doğrultusunda kullanın ve karmaşa içerisinde öne çıkın. Buttercup'ın testere bıçağıyla rakiplerinizi yüksek voltajlı bir elektrik çitine asın. Makutu'nun omuz vuruşuyla saldırgan düşmanları gelen bir trenin önüne itin. Dikkatsiz düşmanları Maeve'in sihirli kafesine hapsedin ve ayaklarının altında güçlü bir ateş yakın.

KENDİNİZE HAS DÖVÜŞ STİLİNİZİ GÖSTERİN

Her birini oynayarak kazanabileceğiniz sibernetik parçalardan oluşan geniş bir cephaneyle savaşçılarınızın silahlarını ve yeteneklerini güçlendirin. Hoverboard araçlarınızı Bleeding Edge'in canlı cyberpunk arenalarında stilinizi sergileyecek şekilde özelleştirin.

İşlemci Intel i5 4430 / AMD FX 8350
Grafik Kartı Nvidia GTX 760 / AMD Radeon 7950
RAM 8 GB
Depolama Alanı 15 GB
İşletim Sistemi Windows 7, 8, 10 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir