Oyunu paylaş:

Bu oyunu AtaGame sitesinden Steam keyi olarak alabilisiniz.

90
Kategoriler: Macera, RYO
Platformlar: Steam
Nasıl Aktif Edilir?

PlatinumGames'in efsanevi yönetmeni Hideki Kamiya, Resident Evil ve Şeytan May Cry şöhretinden SEGA, tüm zamanların en popüler aksiyon oyunlarından birini PC'ye getiriyor.

Bayonetta. Aydınlık, karanlık ve kaos arasındaki dengesini koruyan eski bir büyücü klanının son kurtarıcısı. Kendini ve dünyayı bildiğimiz gibi korumak için yerleşik olan Bayonetta, 500 yıl sonra keşfedildi ve yeniden canlandı, tufan çarpmasıyla birlikte bir dizi olaya yol açtı.

Geçmişine yalnızca bir ipucu vererek savaşa doğru ilerleyin, Bayonetta gerçeği keşfeder ve geleceğe karşı savaşmalıdır. Onun zorlu fethi,% 100 saf bir oyunda sayısız melek düşmanı ve dev düşmana karşı yüzünü görür.

Özellikler

Ölümcül Lütuf

Oyun alanındaki başkalarının aksine, çekici, şık ve hareketli bir kahraman olan Bayonetta, duyularınızı sınırlara kadar zorlamaya hazırdır.

Climax Action

Aşırı ortamlarda aşırı yüksek gerginlik ve heyecanla sonuçlanan aşırı eylem - Bayonetta, bu tını yeni yoğunluk alanlarına iter.

Acımatlı Savaş

Bayonetta, sezgisel ve akıcı bir dövüş sistemi ile etkileyici bir silah cephanesi kullanıyor ve ölümcül tarakların ve özel saldırıların yıkıcı sonuçlarla açığa çıkarılmasını sağlıyor.

Doğaüstü güçler

Düşmanları bitirmek ve onları cehenneme göndermek için Iron Maiden, Giyotin ve daha fazlası gibi korkunç işkence ataklarını açığa çıkarın.

Tam Steam Desteği

Buhar Kazançları, Buharlı Bulut Tasarrufu, Ticaret Kartları, Liderler Panoları ve Büyük Resim Modu.

Gelişmiş PC Grafik Seçenekleri

4K'a kadar çözünürlükler, anti-aliasing, anizotropik filtreleme, SSAO aydınlatma, ölçeklenebilir doku ve gölge kalitesi ve daha fazlası.

İngilizce ve Japon Sesli Çerçeveler

Dilleri ve altyazıları istediğiniz zaman özgürce değiştirin.

İşlemci Core i3 3220 Core i5 4460
Grafik Kartı Radeon HD6950 / GeForce GTX 570 (VRAM 768MB) Radeon HD7870 / Geforce GTX 760 or more (VRAM 2GB or more)
RAM 4 GB RAM 8 GB RAM
Depolama Alanı 20 GB kullanılabilir alan 20 GB kullanılabilir alan
İşletim Sistemi Windows 7/8.1/10 (64bit) Windows 7/8.1/10 (64bit)