Oyunu paylaş:

Bu oyunu AtaGame sitesinden Origin keyi olarak alabilisiniz.

81
Kategoriler: FPS, Aksiyon
Platformlar: Origin
Nasıl Aktif Edilir?

Dünya Savaşı'nın daha önce hiç görülmemiş bir şekilde tasvir edilmesine rağmen, dizinin köklerine dönmesiyle, Battlefield V ile insanoğlunun en büyük çatışmasına girin. Büyük Büyük Operasyonlar ve kooperatif Kombinasyonu gibi modlarda ekibinizle fiziksel, çok oyunculu bir çok oyunculuğa katılın Tek oyunculu Savaş Hikayeleri'nde küresel mücadeleye karşı silahlar veya insan dramı tanıklığı. Dünyanın dört bir yanındaki epik ve beklenmedik yerlerde savaşırken, en zengin ve en sürükleyici Battlefield'ın keyfini çıkarın.

  • Daha önce hiç görmediğiniz gibi 2. dünya savaşı - Savaşın, her şeyin başladığı yere geri döndüğü savaşın beklenmedik ama hayati anlarına kavuşun.
  • All-Out Savaşı Kaosunda 64 Oyuncu Multiplayer - Şirketinizi çok yönlü Grand Operations modu gibi yeni deneyimlerle çok oyunculu bir şekilde yönetin. Conquest gibi klasik modları ele alın veya kooperatif Combined Arms'ta arkadaşlarınızla toplayın.
  • Henüz En Zorlu Savaş Alanı - Yeni bir asker taşıma seti, tahkimatlar ve yıkım araçları kullanan savaş alanında manevra yap.
  • Öldürülen Savaş Öyküleri Oyna - Tek kişilik oyuncu Savaş Hikayeleri'nde küresel mücadeleye karşı insan dramını tanıklık et. Nükleer silah tedarik hatlarının kontrolü için savaşırken Norveçli dağlardan aşağı inin, Fransız sömürgeci birlikleriyle ön cepheye katılın ya da Kuzey Afrika'daki düşman hatlarının arkasına kargaşa yaratmak için gönderilen bir grup yanlışlıkla gidin.
  • Savaşın Gelgitleri - Yeni içeriklerin sizi ve Şirketinizi sürekli olarak yeni savaş alanları ve ekipmanların beklendiği çok sayıda önemli WW2 lokasyonuna taşıdığı bir yolculuğa çıkın.
İşlemci AMD FX-8350 veya Core i5 6600K AMD Ryzen 3 1300X / Intel Core i7 4790 veya eşdeğe
Grafik Kartı GTX 1050 / GTX 660 2GB / RX 560 / HD 7850 2GB GTX 1060 6GB / RX 580 8GB
RAM 8 GB 12 GB
Depolama Alanı 50 GB 50 GB
İşletim Sistemi 64-bit Windows 7, Windows 8.1 ve Windows 10 64-bit Windows 10 veya daha yenisi