Bu oyunu HRKGame sitesinden Steam keyi olarak alabilisiniz.

HRKGame Steam 89 ₺ 34.54 ₺ Satın Al
Game Satış Steam 89 ₺ 80.1 ₺ Satın Al
Steam   Steam 89 ₺ Satın Al
Durmaplay Steam 89 ₺ Satın Al
Green Man Gaming Steam 146.01 ₺ Satın Al
Humble Bundle Steam 151.36 ₺ Satın Al
Stok Dışı Fiyatlar
Satıcı Platform Fiyat
MTCGAME Steam 416 ₺ Stok Yok
MTCGAME Steam 638.94 ₺ Stok Yok
Çıkış Tarihi: 23 Mayıs 2019

Battalion 1944, klasik çok oyunculu atıcıların çekirdeğini tekrar ele geçirir ve bir sonraki kuşağa "eski okul" FPS'yi canlandırır. 5p5 piyade tabanlı savaşa odaklanarak, Kar98'nizle hassas fiske vuruşları yapın, thompson'unuzla ateşi tutun ve ve akışkan oyuncu hareketi ekibiniz için her turda tutun anahtardır. Birlikte bantlayın ve rekabetçi WW2 FPS'in başkanlığında takımınızla savaşın.

Tabur şu an topluluğun yanında gelişmekte ve Unreal Engine 4'ü yeniden yapılandırarak klasik FPS tuhaflıklarını yeniden yaratmakta ve eski bir okul klasiği gibi hisseden modern bir atıcı yaratmaktadır. Bu kalp-muazzam çok oyunculu deneyim, rekabetçi Call of Duty, Enemy Territory ve Counter Strike oynamaya yetişen tasarımcılar tarafından hazırlanıyor; profesyonel FPS oyuncularından topluluk geri bildirimleri ve aynı oyun deneyimi ile şekillendirilmiş 10.000'den fazla destekçinin yanında.

Özel bir sunucu tarayıcı ve LAN desteğiyle topluluk modding ve takım tabanlı sıralamaya göre istatistik ve rekabetçi çöpçatanlık planları; Battalion 1944, çiğ yetenek üzerine bir klasik rakip atıcıdır. Oyunun değiştirilmesi için öğütme yok, sadece siz ve bir oyuncu olarak beceriniz.

Sıralamış rekabet sistemimiz olan BattleRank ile bir takım kurun / katılın ve mevsim ile sezon arasında rekabet edin. Karakteriniz, silahlarınız ve ekstra aksesuarlar için kozmetik ödüller kazanın. Topluluğunuzda tanınmış bir oyuncu olmak için takımınızı ve bireysel oyuncu profillerinizi kullanarak başarınızı dile getirin. BattleRank'ın yüksek seviyede uyarlanmış ekip tabanlı stat izleme sistemi Battalion 1944'ü mevcut FPS oyunlarının standart kalıbının ötesine geçirmeyi ve oyuncuların ödüller, ihtişam ve statü için küresel rekabet etmesini sağlıyor.

Battalion 1944, eski okul FPS'sini, geçmişin büyük çok oyunculu atıcıları için manevi halefimizdeki modern oyun spot ışığına geri döndürür. Taburda, düşmanı aşağıya çekmek sizin gibi yetenekli askerlere bırakılıyor.

İşlemci Intel Dual-Core 2.7 GHz or AMD Dual-Core Athlon 3.0GHz Intel Core i7- 3770 @ 3.5 GHz or AMD FX-8350 @ 4.0 GHz
Grafik Kartı NVIDIA GeForce GTX 660 2GB / AMD Radeon HD 7850 2GB NVIDIA GeForce GTX 970 or AMD RX 480 or above
RAM 8 GB 8 GB
Depolama Alanı 20 GB 20 GB
İşletim Sistemi 64 Bit Only: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 64 Bit Only: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10