Oyunu paylaş:

Bu oyunu Game Satış sitesinden Steam keyi olarak alabilisiniz.

74
Kategoriler: Macera, Aksiyon
Platformlar: Steam
Nasıl Aktif Edilir?

Batman Arkham City Origins Steam oyununda Arkham Origins Challenge serisinin haritaları ve 2 farklı kapışma haritası bulunuyor. Ayrıca oyunda iki farklı hikâye seçeneği de bulunuyor. Bu sayede oyunda farklı hikâyeleri de deneyebiliyorsunuz. 

Oyun tek kişilik hikâye modu ile yepyeni bir farklılık sunuyor. Oyuncular Batman’ın başlangıcı ile oyunu başlıyorlar ve birçok farklı düşman ile karşılaşarak Batman’ın geleceğini şekillendiriyorlar. Oyunda farklı modlar oyunculara sunuluyor ve bu modlar ile de farklı deneyimler yaşanabiliyor.Gelişmiş Dedektif Modu: Bu modda oyuncuların amacı suçları araştırmak ve delil toplamak olacak. Bunun içinde olay mahallinin dikkatli bir şekilde incelenmesi gerekiyor. Ayrıca Batman’ın bilgisayarı üzerinde olay yerinin canlandırması yapılarak gözle görülmeyen kanıtlara da ulaşılabiliyor. Gotham City : Gotham City’nin Arkham City’ye dönüşmeden önceki halini görebilecek ve çevreyi keşfe çıkabileceksiniz.Batman Arkham City Origins Steam CD Key oyunu sadece yeni modları ile dikkat çekmiyor. Aynı zamanda oyunda farklı düşmanlar ve silahlarda bulunuyor. Farklı düşmanlar sayesinde sürekli olarak aynı düşmanlara karşı mücadele etmek zorunda kalmayacaksınız. Tabi düşmanların farklı olması oyunun gidişatını ve hikâyesini de değiştiriyor.

Oyunun hikâyesi kadar dikkat çeken bir diğer özellik ise kullanılan silahlar. Yeni silahlar ile farklı silahları tercih etme ve kullanma şansınız bulunuyor. Bu silahlar sayesinde de farklı stratejiler geliştirebiliyorsunuz. Kısacası yeni özelliklerin hepsi bir bütün olduğunda ortaya farklı bir Batman oyunu çıkıyor.

İşlemci Intel Core 2 Duo @ 2.4 Ghz / AMD Athlon 64X2 5600+ Intel Core 2 Duo i5 @ 2.66 Ghz / AMD Phenom IIX4 @ 3.4 Ghz
Grafik Kartı Nvidia Geforce 8800 GTS / ATI Readon HD 3850 Nvidia Geforce GTS 560/ ATI Readon HD 6950
RAM 2 GB 4 GB
Depolama Alanı 10 GB 10 GB
İşletim Sistemi Windows Vista, 7 ve ya 8 Windows Vista, 7 ve ya 8