Bu oyunu BursaGB sitesinden Steam keyi olarak alabilisiniz.

BursaGB Steam 34.32 ₺ Satın Al
Game Satış Steam 39 ₺ 35.1 ₺ Satın Al
Klasgame Steam 39 ₺ Satın Al
RandomOyun Steam 39 ₺ Satın Al
Steam   Steam 39 ₺ Satın Al
Durmaplay Steam 40 ₺ Satın Al
Humble Bundle Steam 195.71 ₺ 66.54 ₺ Satın Al
ENEBA Steam 87.47 ₺ Satın Al
HRKGame Steam 91.05 ₺ Satın Al
Oyun Kodu Al Steam 192 ₺ Satın Al
Stok Dışı Fiyatlar
Satıcı Platform Fiyat
MTCGAME Steam 761.25 ₺ Stok Yok
Çıkış Tarihi: 13 Ara 2013

Ölmek için 7 Gün, rakipsiz işçilik ve dünya oluşturma içeriğiyle hayatta kalma türünü yeniden tanımladı. Ölümcüllerin vazgeçilmez bir post-apokaliptik dünyası olan 7 Days to Die, birinci şahıs atıcı, hayatta kalma korku, kule savunması ve rol yapma oyunları eşsiz bir kombinasyonudur açık bir dünya oyunu. Savaş, işçilik, yağma, madencilik, keşif ve karakter büyümesini, dünya çapındaki hayranlardan gelen heyecanlı bir tepki gören bir şekilde sunuyor. Önce gelen kesin zombi hayatta kalma sanal alan RPG'yi oynayın.

Oyun hakkında

Keşfedin

  • Birçok benzersiz biyomayla oyunun istediğiniz herhangi bir şekilde oynamasına izin veren büyük, eşsiz ve zengin ortamlar.

Craft

  • Silah, kıyafet, zırh, alet, araç ve diğer malzemeleri yaklaşık 400 tarifi ile hazırlayın ve onarın.

Oluşturun

  •  Bir yıkıntıyı ele geçirin ya da baştan inşa edin. Kalenizi, ölümsüzlerden kurtulmak için tuzakları ve savunma pozisyonlarını içerecek şekilde tasarlayın - dünya tamamen tahrip edilebilir ve kalıplanabilir.

Birlikte Çalışın veya Rakip Olun

  • Yerleşim inşa etmek için birlikte çalışın veya diğer oyuncunun üslerine baskın yapın, zombi ve kanun kaçağının toprakları yönettiği bir çorak alanda gerçekten size kalmış.

Yaratın

  • Yaratıcılığınızı açığa çıkarın ve kendiniz veya arkadaşlarınızla nihai dünya kurun. Yaratıcı modda yaklaşık 400 oyun öğesine ve 1.200 benzersiz yapı taşına sınırsız erişime sahip olun.

İyileştirme

  •  Bir çok aktif ve pasif disiplin becerinizi arttırın. Ölmek için 7 Gün, yaklaşık 50 çok katmanlı beceri ve dikmek kök gruplarıyla gerçek hayatta kalma tek RPG'dir.

Choose Navezgane

  • Kampanyası dünyasını oynayın veya şehirler, kasabalar, göller, dağlar, vadiler, yollar, mağaralar ve vahşi bölgelerle rastgele oluşturulmuş bir dünyada arkadaşlarınızla tekrar uğraşın. Olasılıklar 300'den fazla yere sonsuz geliyor.

Combat

  • Benzersiz davranışlar ve saldırılarla enfekte olmuş özel de dahil olmak üzere çok çeşitli zombi arketiplerini kullanın.

Hayatta kalma

  • Dinlenmek için dinamik soğuk ve sıcak havanın yanı sıra 45'ten fazla esans artırması / rahatsızlığı olan gerçek hardcore hayatta kalma mekaniğini yaşayın.

Destroy

  •  Binalar ve arazi oluşumları, kendi ağırlığı altında, yapısal hasar veya zayıf bina tasarımlarından dolayı çökebilir.

Ganimet

  • En iyi silah, silah, alet, zırh, kıyafet ve yüzlerce bin parça parça permütasyonunu sağlamak için niteliklere sahip nitelikte olan araç parçaları için dünyayı temizleyin.

Görev

  • Hayatta kalanların bıraktığı dinamik hazine haritalarını bulun ve gerçek gömülü yağma için kazın. Görev notlarını keşfedin ve bunları ödüller ve beceri noktaları için tamamlayın.

Özelleştirme

  •  Kendi karakterinizi oluşturun veya bir ön ayar seçin ve dünyada el ele verebileceğiniz veya yağmalanabileceğiniz çok sayıda giysi ve zırhla oyunda daha da özelleştirin.

Sürücü

  •  Tüm parçaları bulabileceğiniz, tüm tarifleri öğrenen ve kendi araçlarını zenginleştiren badass araç sisteminin keyfini çıkarın.

Çiftlik Veya Av

  • Bitki yetiştirmek ve sürdürülebilir kaynaklar için bahçeleri yetiştirmek veya vahşi doğaya doğru uzatmak ve vahşi hayvanlar avlamak.
İşlemci 2.4 Ghz Dual Core CPU 3.0 Ghz Quad Core CPU
Grafik Kartı 1 GB 2 GB
RAM 6 GB RAM 12 GB RAM
Depolama Alanı 4 GB kullanılabilir alan 4 GB kullanılabilir alan
İşletim Sistemi WindowsXP (Service Pack 3)64 bit 64-bit Windows 10